Élet-Stílus

Jöhet a Fidesz ízű Oreo?!

Amerika kultikus keksze már évek óta Magyarországon is kapható, ráadásul az Oreo hazai története egyelőre úgy néz ki, hogy sikertörténet lesz. Nagyon népszerű itthon a tejkrémes-csokis keksz, pedig az íze igazából nemsokkal jobb, mint bármelyik hasonló kekszé.

A titok nem a krémben van

Hanem a remek marketingban. Az Oreo ugyanis el tudta érni világszerte, hogy a fogyasztók elhiggyék: az ő fekete-fehér kekszüket enni menő dolog. Pedig ezt a rágcsát az Egyesült Államokban eredetileg nem a menő, gazdag gyerekek fogyasztották, sőt.

Oreo

A cég most új kampánnyal támad, ám ezúttal nem ők diktálnák a tempót, hanem az emberek kezébe adnák a kanalat, hogy a tömegek döntsék el, milyen ízű legyen a következő Oreo. A győztes a dicsőség mellé kap még 500 ezer dollárt is, nincs más teendő, mint létrehozni egy új ízt, majd feltölteni azt a Twitterre vagy az Instagramra a #MyOreoCreation hashtag alá.

Elgondolkodtam, hogy mivel lehetne indulni innen, Magyarországról, ám szerencsére az Oreo feltöltött egy kis segédanyagot, ami után megszállt az ihlet. A cég olyan szín -és ízkombinációkat villantott meg, mint a hálaadás, a szilveszter vagy az unikornis, így arra gondoltam, hogy miért is ne lehetne

Fideszes Oreo

Fidesz Oreo

Vagy akkor már itt ne álljunk meg legyen egyenesen

Orbán Oreo, amelynek a színei nem is kérdésesek.

Fotó: Népszava.hu

De amikor leírom azt, hogy

Rogán Oreo, akkor már mindenki kívülről fújja, hogy mire gondolok

Rogán Oreo

És végül, de nem utolsósorban,

a Kövér/Áder Oreo

Bajszos szar

Ha időközben neked is megjött a kedved, akkor ne fogd vissza magad, küldd el nekünk a saját magyar valóságra leképzett Oreo-kreálmányod!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik