Élet-Stílus

Elindult a Beontrips online utazási iroda! (X)

Az utazni vágyók egy helyen, a beontrips.com-on lefoglalhatják a repülőjegyüket, a szállásukat és az utazáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat

Az egyedülálló utazási portálon a kombinálható repülőjegy- és szállásajánlatok hatalmas választéka elérhető. Az egyedi utazási csomagokat több száz hagyományos és diszkont légitársaság és több, mint 90 000 hotel ajánlatából lehet összeállítani és így eljutni népszerű európai vagy Európán kívüli úti célokra. A széles körű kínálat jelen időben követi a piaci ajánlatokat, így mindig az aktuálisan elérhető legjobb árú repülőjegyekből, szállásokból álló csomagokra lehet lecsapni.

Innovatív térképes utazástervező segít az utazás megtervezésében, ahol számos, akár több földrészen található állomások pár kattintással összeköthetőek és egyben lefoglalhatóak.

A beontrips.com úgy működik, mint egy webáruház és ugyanolyan biztonságos a használata, mintha külön oldalakon történne a szállás és a repülőjegy foglalása. Ugyanakkor, ha valamelyik szolgáltató, például egy légitársaság változtat a menetrendjén, a Beontrips átvállalja a módosítással járó teendőket és a (normál tarifával hívható) telefonos ügyfélszolgálat munkatársai gondoskodnak az esetleges járatváltozások, módosítások megkövetelte ügyintézésről.

A Beontrips Magazin izgalmas utazási tippekkel és ötletekkel folyamatosan frissül és bővül.  Érdemes átböngészni és megtudni hová, mikor és miért jó ellátogatni, legyen szó városnézésről, fesztiválról vagy tengerparti nyaralásról, akár egyedül, barátokkal vagy a családdal indul felfedezésre utazónk.

 

További információk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik