Élet-Stílus

Minden tízedik utas szexel a repülőtéren

Többen vállalják be a földön, mint a repülőgépeken.

Kevés unalmasabb és lélekölőbb dolog van, mint repülőtereken várakozni az indulásra, nem csoda, hogy az emberek igyekeznek feldobni a várakozás óráit valami izgalmassal. Ahogy az várható, az utasok legnagyobb része evéssel, ivással, vásárlással vagy játékkal tölti el az időt. Az utasok tíz százaléka azonban inkább a szexet választja – derült ki egy friss kutatás eredményeiből.

A repülőjegy-vásárlással foglalkozó US.Jetcost felmérése szerint a reptereken szexelő utasok 42 százaléka a nyilvános vécéket választotta a légyottra, 28 százalék a nagy szekrények homályában esett egymásnak, 14 százaléka meg csak a kabátjukkal takarták el magukat. 12 százalék pedig a VIP váróban. És 17 százaléka állította azt, hogy rajtakapták őket a repülőtér alkalmazottjai. A nagy többség (87 százalék) mindezt a partnerével tette, és nem vadidegenekkel, akiket csak ott ismertek meg.

Egyébként a felmérés szerint a reptereken időző (amerikai) utasok 67 százaléka evéssel és ivással teszi elviselhetőbbé a várakozást, 54 százalék szokott vásárolgatni, 41 százalék a telefonján vagy más eszközön játszik, 39 százalék filmeket vagy tévéműsorokat néz és 11 százalék e-maileket olvas.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik