Élet-Stílus

Nem fogod elhinni, hogy ez a lány a pasija melyik testrészével sminkelte ki magát – (18+)

Internet = pornó

Akármennyire is szeretnénk, hogy máshogy legyen, kénytelenek vagyunk elfogadni a tényt, miszerint az internet egyenlő a pornóval. Amióta létezik ez a hatalmas nagy valami, ami mindenhol ott van és körbevesz minket, azóta mi a legtöbbször arra használtuk, hogy kielégítsük mindenféle vágyainkat.

Nem fogod elhinni, hogy ez a lány a pasija melyik testrészével sminkelte ki magát – (18+) 1
Internet pornó

És hogy mit adott nekünk az internet a pornó kapcsán? Nos, kb. mindent. A világhálón gyakorlatilag minden típusú és fajtájú felnőttfilm megtalálható. Nem viccelek, tényleg minden. Az internetes pornónak elképesztő demokratizáló ereje is van, hiszen ma már nincsen olyan szexuális kisebbség, amely ne jeleníthetné meg valamilyen módon a saját vágyait. Az egészet talán egyetlen giffel tudnám a legjobban szemléltetni, ezért bemutatom nektek

a szexelő pókembereket

Forrás: RedTube

És ez még semmi. Rengeteg olyan film, fotó és gif van, amelyeket ide sem merek tenni, így maradjunk annyiban, hogy igen, a rengeteg információ és közérdekű adat mellett meglehetősen sok pornó is van az interneten. Az utóbbi időben elsősorban a YouTube-os generációnak köszönhetően elképesztően megerősödött a sminkelés, mint internetes topik. A sminkvideók ma már olyan számban vannak jelen a neten, hogy azt talán tényleg csak a pornóhoz lehet mérni.

És hogy ez a két téma hol forr össze?!

Egy 18 éves floridai lány, Johnna Hines otthonában, ahol a barátjával, a 20 éves Damon Richards-szal megalkották a tökéletes 21. századi internetkompatibilis tartalmat. Johnna ugyanis úgy döntött, hogy a barátja heréivel fogja kisminkelni magát. A történelmi ötlet akkor pattant ki a lány fejéből, amikor

Damon zuhanyzás után viccből a lány fejéhez próbálta nyomkodni a nemiszervét.

Johnna vette poént, ezért a fiú heréit sminkpárnaként kezdte használni, hogy felvigye az arcára a kozmetikumot. A művelet közben mindketten nevetni kezdtek, így úgy döntöttek, hogy a világ elé tárják, mivel töltik az idejüket. Ezután valósággal elszabadult a pokol, az interneten villámgyorsan terjedni kezdett a felvétel. A többség egyébként inkább viccesnek találta a dolgot, viszonylag kevesen botránkoztak meg az egyedi sminkvideón.

Ti mit szóltok az egyedi sminktippekhez? Ne fogjátok vissza magatokat, írjátok meg nekünk a Facebookon kommentben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik