Élet-Stílus

Az igazi szerelmet ábrázolja a résnyire nyitott ajtóban üldögélő férfi fotója

„Anyukámnak mindenkitől elkülönítve a szobájában kell maradnia a rákja sugárkezelése miatt, ezért apukám a szobája ajtajába tett egy asztalt és egy széket, hogy ne legyen annyira egyedül én pedig bőgök.”

Egy 17 éves kaliforniai lány, Mackenna Newman osztotta meg egy fotót a Twitteren ezzel a szöveggel. A képen egy férfi látható, aki egy résnyire nyitott ajtajú szoba elé felállított kis asztalka mellett ül. A feleségét, Marcit tavaly októberben diagnosztizálták pajzsmirigyrákkal. A sugárkezelés időtartamára a nőnek szigorú izolációban kell élnie.

Marci és Jon Newman (fotó: Twitter)

„Csak arra gondoltam, mennyire édesek, hogy ennyire szeretik egymást. Őrület mennyi szeretet kaptunk az emberektől, egyáltalán nem számítottam erre, nagyon hálás vagyok”mondta Mackenna a BuzzFeednek, miután a fotója a hatalmasat tarolt a Twitteren.

A portálnak sikerült beszélnie egy kicsit a beteg Marcival is. „Jon velem van minden egyes vizsgálatnál, vérvételnél, kezelésénél, orvosi megbeszélésnél, és amint láthatják, amikor nem lehet közvetlenül mellettem, akkor is annyira közel van, amennyire csak lehet” – mondta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik