Élet-Stílus

“Élvezzetek ki minden percet gyermekeitekkel” – üzente az apa, akinek karjaiban halt meg 4 éves kislánya

Szívszorító Facebook-bejegyzésben szólt a többi szülőhöz a gyermekét egy cserbenhagyásos gázolásban elvesztő brit apuka.

„Becsüljétek meg a szeretteitekkel töltött időt, különösen, ha vannak gyerekeitek. Mondjátok el neki azt a második mesét, adjatok nekik még öt percet a parkban, vagy azt a két percet a kádban. Mi bármit megadnánk még két percért Violet-Grace-el.” Ezt üzente minden szülőnek Facebook-oldalán a brit Glenn Youens, akinek négyéves kislánya az ő és felesége karjai közt halt meg március 25-én, miután egy autós elgázolta St Helens városában.

„Ünnepeljétek az életet azzal, hogy annyi időt töltötök szeretteitekkel, amennyit csak tudtok” – tette hozzá a férfi, aki egy nappal azután tette közzé bejegyzését, hogy kislányukat eltemették.  Youns a lányához is szólt. „Reméljük nézted felülről és élvezted az együtt töltött éveket ünneplő megemlékezést”. Sorait pedig ezzel zárta: „Aludj jól kicsi lányom, amíg újra nem találkozunk.”

Violet-Grace Youens a nagymamájával sétált a járdán, amikor március 24-én elgázolta őket egy 23 éves fiatalember egy lopott autóval, majd elmenekült a helyszínről. Aidan McAteer ellen halált okozó veszélyes vezetés, súlyos sérülést okozó veszélyes vezetés valamint autólopás vádjával indítottak eljárást a brit hatóságok. A kislány nagymamája súlyos sérüléseket szenvedett a balesetben. A temetésen kerekesszékben ülve vett részt.

A férfit majdnem egy héttel a gázolás után tartóztatták le, a machesteri repülőtéren, egy nappal azután, hogy édesanyja azt kérte az alig pár órával a gázolás után külföldre menekült férfitól, hogy térjen haza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik