Élet-Stílus

Prezentációt készített, hogy álmai pasija randizzon vele

24.hu
24.hu

2017. 04. 20. 08:37

„Unod, hogy a családod az idegeidre megy, hogy mikor lesz már komoly barátnőd? Ne keress tovább.”

Lizzy Fenton, a minnesotai egyetem hallgatója egyik napról a másikra híres lett. Pedig csak randizni szeretett volna.

A – többek között – genetikával, sejtbiológiával foglalkozó lány a Twitteren megosztotta a világgal (persze nyilván először csak az ismerőseivel szerette volna, de hát így alakult), hogy milyen módszerrel próbálta rávenni álmai fiúját arra, hogy adjon neki egy esélyt.

PowerPoint prezentációt készített.

A slide-okon – mintha csak egy állásra pályázott volna – részletesen bemutatta, milyen előnyökkel járna a fiú számára, ha járna vele.

twitter.com/LizzyFenton

Miért kellene randiznod velem”

– ez a címe a prezentációnak, és már a következő dián komoly érveket hoz fel a lány

Unod, hogy a családod az idegeidre megy, hogy mikor lesz már komoly barátnőd? Ne keress tovább”

twitter.com/LizzyFenton

– Lizzy kifejti, hogy remekül szóval tudja tartani a szülőket, szépen fel tud öltözni egy hálaadási vacsihoz és humorával elkápráztatja anyósjelöltjét.

A következő slide-on a különböző hajviseleteire hívja fel a figyelmet, mondván, ha a fiú esetleg nem szeretne kikötni egyetlen lánynál, akkor vele – a sok eltérő frizuralehetőség miatt – olyan érzése lesz, mintha egyszerre több lánnyal találkozgatna.

twitter.com/LizzyFenton

A legkomolyabb erőfeszítéseket láthatóan az alábbi slide készítése során tette Lizzy:

twitter.com/LizzyFenton

A grafikonon – és a matematikailag alátámasztott (?) leírással – mellméretének szignifikáns növekedését demonstrálja.

Utána pedig anyagi biztonságáról tesz tanúbizonyságot:

twitter.com/LizzyFenton

Különböző képekkel igazolja, hogy képes ellátni magát – de akár jövendőbeli partnerét is. SMS-sel bizonyítja, hogy számíthat támogatói (=szülei) nagylelkűségére.

A legutolsó dián pedig a kritikusok véleményét olvashatjuk: Lizzy anyukájától a New York Times-on keresztül egészen Channing Tatumig számos pozitív megnyilatkozást vonultat fel a lány.

twitter.com/LizzyFenton

A tweet bombasiker lett, még a Microsoft Office hivatalos Twitter-oldalától is érkezett komment. A romantikus filmekben ilyenkor jönne az, hogy a srác randira hívja, összejönnek és összeházasodnak.

Ehhez képest a fiatalember Twitteren az alábbi üzenetet juttatta el Lizzynek:

Ez nagyon szép. Kérlek, többet ne keress.”

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Local demonstrators march with a flag with the image of Russian President Vladimir Putin and Hungarian Prime Minister Viktor Orban close to the headquarter of the governor FIDESZ party at Heroes Square as students, teachers of the Central European University and their sympathizers protest in downtown Budapest on April 9, 2017. 
Hungarian lawmakers approved legislation that could force the closure of a prestigious Budapest university founded by US billionaire investor George Soros, sparking fresh protests. The English-language Central European University (CEU), set up in 1991 after the fall of communism, has long been seen as a hostile bastion of liberalism by Prime Minister Viktor Orban's government.  / AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.