Élet-Stílus

Meghalt a 100 éves néni, aki ingyen ehetett a McDonald’s-ban

Nemrég írtunk róla, hogy létezik egy nem is annyira titkos McDonald’s aranykártya, amely a tulajdonosának limit nélkül biztosít ingyen ételt a gyorsétterem üzleteiben. Ehhez a kártyához persze nem lehet csak úgy hozzájutni, vagy igényelni, ezt a szó szoros értelmében ki kell érdemelni. A Mirror úgy fogalmaz, hogy ilyen kártyája csak az emberiség krémjének van, hiszen akik rendelkeznek a McGold kártyával, azok mind valamilyen elképesztő tettet vittek véghez.

Éppen ezért döntött úgy egy amerikai, egészen pontosan egy bostoni McDonald’s, hogy a 100. születésnapján megajándékozza a helyi legendát, Nadine Baumot egy aranykártyával. A német származású idős hölgy besétált az egyik helyi McDonald’s-ba, ahol a dolgozók “Boldog születésnapot” felkiáltással üdvözölték.

Októberben szinte az egész internetet bejárta a 100 éves Nadine története, ám idén sajnos egy sokkal keserűbb hír jelent meg róla a világhálón. Nadine ugyanis előző hónapban eltávozott, március 10-én tartották a temetését. Utólag kiderült, hogy szegény néni nem tudta kihasználni az ingyenes étkezést biztosító kártyát, mivel az egészségi állapota nem tette lehetővé, hogy kimozduljon a lakásból.

Evening Sun

Ajánlott videó

Olvasói sztorik