Élet-Stílus

Eltűntek a cicik a Hootersből

A napokban többször is jártunk a Liszt Ferenc téri Hootersnél, de zárva találtuk, az ablakon keresztül pedig látszik, hogy egyhamar nem is fog újranyitni. Az asztalok eltűntek, szemét és kábelek mindenhol. A Facebook-oldalukon szereplő ügyvezető cég emailcíme már nem él, és a megadott telefonszámot sem vették fel, úgyhogy egyelőre

nem tudjuk, hogy szünetel vagy végleg bezárt-e a budapesti Hooters. 

Közép-Európában Prága után Magyarország hozta el másodikként az Amerikában már 1983 óta futó franchise-t. Nálunk 2012 nyarán nyílt a Honvéd FC tulajdonosának, George F. Hemingway fiának vezetésével. A Hooters alapvetően egy sportbár és hamburgerező, de a többség inkább arról ismeri, hogy kizárólag női felszolgálókat vesznek fel, akik narancssárga shortban és mélyen dekoltált pólóban dolgoznak.

Hogy pontosan mióta nincs nyitva a Hooters, azt nem sikerült kideríteni, a Facebookon április elején posztoltak utoljára, de igazából március közepe óta nem aktívak. Az utolsó véleményt és egy csillagos értékelést március 13-án kapták, a TripAdvisoron viszont valaki 5 nappal ezelőtt írta be, hogy elég lehangoló este 7-kor egyedül ülni az étteremben.

Amint sikerül elérni az üzemeltető céget, cikkünket frissítjük. 

(Borítókép: Astrid Stawiarz / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik