Élet-Stílus

Emberek, valami nagyon nem stimmel a Loch Ness-i szörnnyel

Az utóbbi időszak észleléseivel vannak problémák. Mégpedig az, hogy

nincsenek.

Úgy néz ki, hogy az egész világot hosszú évtizedek óta lázban tartó rejtély kezdi elveszíteni az érdekességét. Nem is csoda, hiszen a szemétműsorok, áldokumentumfilmek kedvelői (és a manapság Magyarországon uralkodó narratíva miatt ide sorolhatjuk akár a magyar kormányt is) már inkább az UFÓ-nácik, a gyíkemberek és az új világrend kialakításán fáradozó háttérhatalom felé fordultak.

Loch Ness

Nessie hívői most hivatalosan is elkezdhetnek aggódni a kedvenc szörnyük miatt, mivel az elmúlt hónapokban drasztikusan lecsökkentek a hivatalosan bejelentett észlelések. Ezt Gary Campbell, a Loch Ness-i szörny észlelésekért felelős hivatalnok jelentette be, aki elmondta, hogy aggódik Nessie-ért, mert már rég nincs annyi pletyka róla, mint korábban.

A hivatalnok beszámolójából kiderül, hogy az észlelések szinte a semmiből estek vissza, hiszen a tavalyi évben összesen 8 alkalommal vélték látni a hatalmas lényt, ez pedig rekordnak számít, ha a 21. századra vonatkozó adatokat vesszük figyelembe. 2016 után az idei év viszont hatalmas csalódás eddig, ugyanis Nessie 2017-ben még egyszer sem mutatta meg magát senkinek.

Várjuk az újabb híreket és reméljük a legjobbakat.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik