Élet-Stílus

Túltolta a barnítást az Európa legnagyobb melleivel büszkélkedő modell

Valósággal sokkolta a követőit legújabb fotóival Martina Big, német glammodell. A 28 éves, légiutas-kísérőből lett celeb művészneve nem véletlenül Big (Nagy). Azt állítja magáról, hogy ő rendelkezik Európa legnagyobb kebleivel.

Big deklarált célja az, hogy egy felturbózott Barbie külsejét öltse magára. Ennek első lépése volt az, hogy gigamelleket csináltatott magának, a legutóbbi pedig egy meghökkentő eredménnyel zárult barnítókezelés volt.

Fotó: Facebook / Martina BIG

Martina azt mondja, mindössze három injekció hatásának eredménye jelenlegi bőrszíne. Bár nem számított ilyen látványos eredményre, nagyon boldog, sőt, szeretne tovább barnulni.

„Tudom, hogy elsőre sokakat sokkol, amikor meglátnak, de ez csak azért van, mert soha sem láttak még senkit, aki fehérről afrikai barnára változtatja a bőrét.”

Túltolta a barnítást az Európa legnagyobb melleivel büszkélkedő modell 2
Martina nagy utat tett meg a plasztikai bevatkozások során Fotó: Facebook / Martina BIG

Martina szerint, a legtöbb embernek azonban elkezd tetszeni a stílusa, amit hozzászoknak a látványhoz. Ő maga pedig imádja a kontrasztot, ami a sötét bőre és a hosszú szőke haja közt van. A nő, aki 2014 óta 20 különböző plasztikai beavatkozáson esett át, azt mondja, semmit sem bánt meg, és szeretne elmenni a testmódosítás legvégső határaiig.

(via Mirror)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik