Élet-Stílus

Róluk beszél mindenki, pedig a fiú csak elvitte a hugát egy McDonald’s-ba

Rengeteget cikkeztek a napokban arról a testvérpárról, akik mikor megéheztek, fogták magukat, beültek a családi autóba és elhajtottak a legközelebbi McDonald’s-hoz. Hogy miért járta be ez a látszólag lényegtelen hír a világsajtót? Nos, talán azért,

mert a testvérpár életkora összesen alig van 12 év

A 8 éves Ohio-i fiú egy nap megkívánta a sajtburgert, ezért úgy döntött, ő maga veszi kézbe az eseményeket és elhajt az egyik környékbeli McDonald’s-ba. A felelősségteljes fiatal elvitte magával a mindössze 4 éves testvérét is, hogy ne maradjon otthon egyedül.

A testvérek szülei végigaludták az eseményeket, amíg a gyerekeik a nyílt utcán furikáztak. A 8 éves sofőr úgy tervezte, hogy a perselyében lévő pénzből fogja állni a menüt. A gyerek terve be is jött, ám az étterem dolgozóinak gyanús lett az egyedül vásárló fiatal. A dolgozók először azt hitték, hogy a szülők az autóban várják a gyerekeket ám végül kiderült, hogy a testvérpár egyedül van.

A bizarr eseten rengetegen kiakadtak, sokak szerint a modern technológia tehet arról, hogy a fiú szinte magától rövid idő alatt megtanult autót vezetni. A híradások szerint a 8 éves a YouTube-on sajátította el, hogy hogyan kell beindítani a kocsit. Akárhogy is, a gyerekek szerencsére megúszták a kalandot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik