Élet-Stílus

Kiderült, mi az, ami leginkább tönkrevágja a szexet

24.hu
24.hu

2017. 04. 13. 15:49

Felmérés készült a hangulatot megölő tényezőkről.

Csuda izgalmas kutatás eredményei jelentek meg a Superdrug Online Doctor egészésügyi site-on.

Az Európában és az Egyesült Államokban 2000 résztvevő megkérdezésével végzett (nem reprezentatív) felmérés során azt vizsgálták, hogy mik azok a tényezők, amik a leginkább tönkre tudnak vágni egy szexuális együttlétet.

A Killing the Mood (Megölni a hangulatot) című anyagból kiderül, hogy

a férfiak számára az a leglehangolóbb egy együttlétben, ha csak néhány percig tart, míg a nőknek az a legzavaróbb tényező, ha izomgörcsöt kapnak szex közben.

Ez a kellemetlen fájdalommal járó probléma a férfiaknál is rangos helyen szerepel: a görcs a második legjelentősebb hangulatgyilkos. Náluk a harmadik helyen az szerepel, ha szex közben nyitva marad a szoba ablaka. A zajos szeretkezést nyilvánossá tevő nyílászáró-probléma a nőknél a második helyen végzett, a harmadik legzavaróbb tényező, ha a heves romantikázás közben lelöknek, felborítanak egy tárgyat.

Érdekes, hogy az országok szerinti vizsgálatban is az izomgörcs az egyik leggyakoribb (csak nem egy izomlazító termék promóciójához kapcsolódik a felmérés?), viszont

Magyarországon a szexet tönkretevő történések közül a legjellemzőbb: valamelyik fél ruhájának véletlen elszakadása.

A felmérésben azt is megkérdezték, mi az, amit a kedves válaszadók a legjobban élveznének szex közben (természetesen az erotikus érzeten kívül). Erre a kérdésre a leggyakoribb válasz az étel ágyba hozása volt (és itt most nem tudjuk, hogy étkezési vagy szexuális gyönyörkeltési célzattal vágynak az elemózsiára); illetve arra is kíváncsiak voltak, mi az, amit a legjobban utálnának, ha megtörténne a bujálkodás közben.

Nos, erre – nem túl meglepő módon – a „Ha valaki téves néven szólítana” választ jelölték meg a legtöbben. Még megemlítenénk az ötödik helyen végzett választ: „Valamelyik fél hangos fingása”.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

383356 17: The execution bed sits empty on Death Row April 25, 1997 at Texas Death Row in Huntsville, Texas. About 450 prisoners are on the Row. Texas has the most executions in the US each year. The inmates are executed by lethal injection. (Photo by Per-Anders Pettersson/Liaison)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.