Élet-Stílus

Egy vagyont fizethet az elmaradt esküvőre a férfi, akit egy nőért hagyott el a menyasszonya

Már rég lefoglalva a romantikus vidéki helyszín, leelőlegezve a fotós, a videós, a DJ, kifizetve a thaiföldi nászút, amikor hat héttel a nagy nap előtt Laura O’Callaghan egyszerűen kisétált addigi életéből. A 24 éves nővér nem magyarázkodott, vőlegényét, akivel már tíz éve voltak együtt, letiltotta az összes közösségi portálon, majd üzenetet írt a közelebbi rokonoknak és barátoknak, hogy a maga részéről lefújta az esküvőt.

A szintén 24 éves, middlesbroughi Adam Vickers nem értett semmit. Szerelme nemcsak a szívét törte össze, de a 25 ezer fontra (kb. 9 millió forintra) rúgó esküvői számlákkal is cserben hagyta. Azt, hogy mi történt pontosan, a vízvezeték-szerelőként dolgozó férfi csak a tervezett esküvő hetén tudta meg.

Laura és Adam (fotó: Adam Vickers)

Adam nem bírt otthon maradni azokban a napokban, a spanyolországi Tenerifére menekült. Volt menyasszonyáról gyakorlatilag semmit sem tudott, de egy közös barátjuk elküldött neki egy fotót, amit Laura osztott meg a Facebookon. A képen a lány boldogan összebújva pózolt az egyik kolléganőjével Sinead Keziah-val.

A srác fejében ekkor állt össze a kép, és váltak világossá azok a jelek, amiknek korábban nem tulajdonított jelentőséget. Például, hogy az utolsó időszakban Laura mintha fejben egészen máshol járt volna. Adam azt gondolta, hogy a menyasszonya csak az egyre közelgő esküvő miatt izgul, pedig valójában titkos viszonyt folytatott Sineaddel.

Laura és Adam még a középiskolában jöttek össze 2007-ben, majd 2013-ban, egy kubai nyaraláson Adam megkérte a szerelme kezét. Miután Laura igent mondott, a pár együtt tervezgette a jövőjét, még a születendő gyerekeik nevét is kiválasztották. Tavaly februárban összeköltöztek és elkezdték megszervezni a 2016. július 30-ra kitűzött esküvőjüket. Ebből az életből lépett Laura egy pillanat alatt júniusban.

Laura és Sinead (fotó: Facebook)

Az összetört szívű Adam az interneten próbált meg eladni mindent, amit csak lehetett, hogy legalább anyagilag ne érje akkora kár, de mivel az tervezett esküvő napja már nagyon közel volt, amikor Laura elhagyta, nem járt nagy sikerrel. A férfi azt mondja, nagyjából 20 ezer font (kb. 7,2 millió forint) adósság maradt a nyakán.

A fiú bánata akkor alakult haraggá, amikor idén februárban meglátott egy új fotót, amit volt menyasszonya töltött fel a Facebookra. A képen egy szerelemlakat látszik, rajta Laura és Sinead nevével és egy dátummal. A pár az első évfordulóját ünnepelte, ami világosan megmutatta, hogy már négy hónapja együtt voltak, amikor Laura elhagyta Adamet.

„Teljesen összetörte a szívemet, és most dühösebb vagyok, mint valaha. A világ végére elmentem volna azért a lányért, ő meg ilyen csúnyán elárult”mondta a férfi a brit Metrónak.

A lap megkereste Laurát is, de ő nem akart beszélni az ügyről. Annyit mondott, hogy valóban új kapcsolatban él, de tagadta, hogy adósságban hagyta volna az exét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik