Élet-Stílus

Kizárólag életveszélyes helyzetekben fotózza a kislányát egy apa

Stephan egy átlagos ír apuka, akinek van egy 18 hónapos kislánya, Hannah. Stephan, mint általában a szülők, imád képeket posztolni a gyerekéről, csak annyi a különbség, hogy a dublini férfi fotóin a kislány mindig valamilyen életveszélyes helyzetben van.

Fotó: Imgur / Steec

Az említettük már Stephan tervező, aki remekül bánik a Photoshoppal? Természetesen egyik kép sem valódi, de Stephan nem is puszta szórakozásból készíti őket. Egy HLH nevű, ritka immunbetegségre szeretné felhívni a figyelmet, amivel Hannah születése óta küzd.

Fotó: Imgur / Steec

„Az élete első évéből hat hónapot töltött kórházban, kemoterápiát kapott és csontvelő-transzplantáción esett át, ami az egyetlen ismert gyógymód. A világ 27 millió önkéntes donorjából mindössze három csontvelője volt megfelelő. Végül egy ismeretlen anonim német hölgytől kaptunk” – mondja az apa, aki minél több embert szeretne arra buzdítani, hogy vállalják a csontvelődonorságot.

Stephan azt mondja, hogy Hanah már sokkal jobban van, annak ellenére, hogy még mindig rengeteget kell kórházba mászkálnia.

(via Metro)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik