Élet-Stílus

Három éve nem vágja a körmeit, így néznek ki az ujjai – fotó

Simone Taylor a németországi Nürembergben él és arról vált híressé az interneten, hogy már több mint 3 éve nem vágta le a körmeit. Aki egyből azt hinné, hogy a lány ápolatlan és ezért nem törődik a körmeivel, az hatalmasat téved, ugyanis épp ellenkezőleg.

Simone alkalmanként több mint 3 órát tölt azzal, hogy rendben tartsa a hatalmas körmeit, állítása szerint kifesteni kész rémálom. A 16 éves lány azt állítja, hogy sem a fürdés sem a WC használata nem jelent neki gondot. Viccesnek tartja, hogy amikor meglátják a körmeit, mindenki egyből arra kíváncsi, hogy hogyan tudja használni a mosdót.

Állítása szerint a zuhanyzás szokott néha nehéz lenni, de csak akkor, amikor a körmei beleakadnak a hajába, ezért nagyon óvatos a fürdőszobában. Hogy néznek most ki Simone körmei? Hát valahogy így:

Három éve nem vágja a körmeit, így néznek ki az ujjai – fotó 1
Metro.co.uk

A fiatal lány 2014 augusztusa óta nem vágta le a körmeit, ami miatt gyakorlatilag semmilyen aktív szabadidős tevékenységet nem tud végezni. Simone a nehézségek ellenére sem szeretné levágni őket, egy alkalommal például teljesen kiborult, amikor letört egy nagy darab az egyik körméből.

Három éve nem vágja a körmeit, így néznek ki az ujjai – fotó 2
Metro.co.uk

Saját bevallása szerint a legnehezebb a billentyűzeten való írás, de a lány továbbra sem tervezi, hogy megválik a szeretett közel 15 cm-es körmeitől.

Metro

Ilyen irányú tapasztalatai Katz kollégánknak is vannak!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik