Élet-Stílus

Fenekek tucatjai lógnak ki – panaszáradat a leggings miatt

Úgy szakad, mint a nedves klotyópapír.

Komoly harc alakult ki a LulaRoe nevű, ruházati termékekben utazó MLM-cég és a végfelhasználók – azaz a vásárlók között.

A vállalat ügynökhálózaton keresztül értékesíti a ruhadarabokat: a „tanácsadók” készleteket vásárolnak fel a cégtől, majd darabonként árusítják ki a pólókat, ruhákat és más árucikkeket.

Például azokat a 25 dollárért kínált leggingseket, amelyek miatt áll a bál.

A cicanacikat úgy hirdeti a cég, hogy szuperpuha anyaguk van – és valóban: a vásárlók sorra jelzik a panaszukat, hogy egyetlen viselés után cafatokban áll rajtuk a nadrág, „úgy szakad, mint a nedves budipapír”.

És nem maratonfutás vagy sziklamászás után történik a baj: volt, aki az otthonában a kanapén ülve megnézett egy filmet, és utána lukak tátongtak a vadonatúj nadrágján. A leggingskárosultak Facebook-csoportot hoztak létre, amelynek már több mint 20 ezer tagja van.

A problémát – a silány minőség mellett – az okozza, hogy az ügynökök nem veszik vissza a szakadt ruhadarabokat a vevőktől, hiszen ők maguk is hiába jelzik a cégnek, hogy sok a panasz – ha egyszer megvásárolták a készletet, onnantól felesleges reklamálniuk. Ezért az ügynökök (jobb híján) legtöbbször a vevők túlsúlyára (!) és a helytelen mosásra hivatkoznak, amikor azok szembesítik őket a lukas darabokkal.

Két vásárló ezek után beperelte a céget, amely továbbra is azt állítja, hogy a termékek minősége kifogástalan.

A pórul járt vevők nem tudnak mást tenni, mint hogy a közösségi hálózatokon adnak hangot csalódottságuknak: fotókat posztolnak a leggingszeikről. A képek nem épp a tökéletes minőségről árulkodnak.

Facebook / LuLaRoe Defective/Ripped /Torn Leggings And Clothes

Elszakadt a leggings, de a kutyának legalább lett ruhája

Facebook / LuLaRoe Defective/Ripped /Torn Leggings And Clothes

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik