Élet-Stílus

Megetette a pincér a sérült nőt, hogy partnere nyugodtan ebédelhessen

Egy szívmelengető pillanatot megörökítő fotó terjed egy hete a közösségi portálokon. „Egy kicsit visszatért az emberiségbe vetett hitem” – írja a fotót készítő Keshia Dotson a Facebookon, majd ki is fejti, hogy miért érez így.

Az IHOP nevű, palacsintázó étteremlánc egyik springfieldi üzletében üldögélt, amikor észrevette, hogy egy férfi megy be egy sérült nővel, és ételt rendelnek. A férfi, miközben evett, a sérült nőnek is segítenie kellett. Az egyik felszolgáló ekkor az asztalukhoz lépett, hogy megetesse a nőt, és így a férfi nyugodtan élvezhesse az ebédjét.

Miután a fotó elterjedt, és a helyi média megkereste, Joe Thomas, a pincér azt mondta, jól esik neki a kép miatti elismerés, bár nem igazán érti, hogy mire ez a nagy felhajtás körülötte.

„Láttam, hogy a férfinek mindig félbe kell hagynia az evést, hogy a nőnek segítsen. Gondoltam, épp nincs semmi dolgom, miért ne etethetném én, hogy nyugodtan együtt ebédelhessenek. Jól esik, hogy van, aki felfigyel rá, ha mások helyesen cselekszenek, de az lenne a normális, ha mindenki kérdés nélkül segítene másokon, amikor csak teheti. Nem várok cserébe semmit, csak mindenkinek legyen jó a napja.”

A történet hírére Thomas kapott egy remek ápolói állásajánlatot, de nem tudni, hogy elfogadta-e, vagy marad a palacsintázóban.

(via People)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik