Élet-Stílus

Most potom pénzért élheted a gazdagok életét, ha elég bátor vagy hozzá

A magyar társadalomban az olyan otthoni szabadidős kellékek, mint a szauna, a medence, vagy éppen a pezsgőfürdő mindig valamiféle elérhetetlen luxust, anyagi jólétet jelentettek. Emiatt persze nem kell senkinek szégyenkeznie, hiszen a rendszerváltás előtt Magyarországon az is istenes extrának számított, ha valakinek volt otthon egy saját rosszul kicsempézett medencéje, ami rendszeresen elvágta a benne fürdőzők lábát.

Az azóta eltelt közel harminc év alatt az elhibázott politikai döntések miatt sajnos nem sokat változott a helyzet, továbbra sem tudunk annyit költeni a kikapcsolódásra, mint a nyugati, vagy akár a közép-európai országok.

Pedig remek követendő példák is vannak előttünk, ilyen mondjuk Észtország, akik anno szintén a keleti blokkhoz tartoztak, de aztán úgy döntöttek, hogy mind gazdaságilag, mind felfogásban inkább lennének közelebb Helsinkihez, mint Szentpétervárhoz. Az észteket ma már kis túlzással a skandináv országok közé sorolják, és hogy ne menjünk nagyon messzire az eredeti témánktól: a szaunakultúrájuk is vetekszik a finnekével vagy a svédekével.

Akárhogy is, a jelenlegi állapotokat elnézve, mi magyarok nem tudni, mikor fogunk tudni majd annyi pénzt kiadni egy kis pihenésre mint mások, de az Aldinak hála, most esélyünk lehet megtapasztalni, milyen az, ha egy hosszú nap után be tudunk ülni egy olyan forró fürdőbe, amit nem a kádba engedtünk.

Aldi gazdaságos pezsgőfürdő

A Pretty52 szerzője egy nap betért a közeli Aldiba egy négyes pakk sörért, majd meglepve konstatálta, hogy az áruházlánc elérhető áron kínál felfújható, mobil pezsgőfürdőt. Az ember többnyire fenntartásokkal fogadja az áruházak sajátmárkás, olcsóbb termékeit, pláne, ha mondjuk egy viszonylag drága élvezeti cikkről van szó.

Most potom pénzért élheted a gazdagok életét, ha elég bátor vagy hozzá 1
Kép: Aldi

A fotókból kiderül, hogy a 71 cm mély és 196 cm széles medencében két felnőtt kényelmesen elfér, a felfújhatóság pedig meglepő módon egyáltalán nem kelt olcsó hatást. A pezsgőfürdőben van vízkeringető és fűtőrendszer is, amely lehetővé teszi, hogy egyenletes hőmérsékleten élvezhessük a fürdőzést. A remek funkciók és az elfogadható kinézet persze nem minden. Nem kis bátorság kell azért ahhoz, hogy beugorjunk egy olyan pezsgőfürdőbe, amit a boltba mi magunk vettünk, ráadásul tegyük hozzá, a szerkezetet is nekünk kell összeszerelni.

A brit Aldi 400 fontért, vagyis kicsivel több mint 140 ezer forintért adja a felfújhatós luxust

ami valószínűleg még így jóárasítva is túl drága ahhoz, hogy behozzák a magyarországi üzleteikbe. Pedig gondoljatok bele, már csak egy üveg pezsgő és egy kis eper hiányzott volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik