Élet-Stílus

Megőrülnek az emberek a McDonald’s pizzájáért

Ma már szentségtörésnek hangozhat a mekis pizza, de régen hatalmas népszerűségnek örvendett az Egyesült Államokban. Viszonylag kevesen tudják, hogy a gyorsétterem a nyolcvanas években hamburgerek mellett pizzát is kínált a vendégeinek, méghozzá nem kis sikerrel.

A pizzának azonban mennie kellett, mivel a sütéssel járó 11 perces elkészítési idő nem fért bele a vállalat “gyorskaja”-stratégiájába.

Megőrülnek az emberek a McDonald’s pizzájáért 1
McDonald’s Pizza

A McDonald’s pizzája egyébként nem valamiféle Meki-mutáns volt, hanem egy rendesen, korrekt módon elkészített pizza, amely meg sem próbált beleilleni a brandbe. Jó hír, hogy a mekis pizza nem múlt ki teljesen, két étterem még mindig az étlapon tartja, ám ahhoz, hogy megkóstolhassuk, egészen az ohiói Pomeroryig vagy a West Virginia-i Spencerig kell utaznunk.

Aki azt gondolja, hogy nincsenek olyan hülyék, akik egy pizza miatt megtesznek hatalmas távolságokat, nos, azoknak meleg szívvel ajánljuk a következő videót, amelyen három jó barát látható, akik több mint 800 km-t tesznek meg azért, hogy megkóstolhassanak egy McDonald’s pizzát.

Via

Ajánlott videó

Olvasói sztorik