Élet-Stílus

Szuperszexi pasi lett egy eszméletlenül dögös csajból, de kitagadta a családja

Meglehet, a Facebookon talál magának új családot Jaimie Wilson, a nőből férfivá lett amerikai zenész, akit kitagadott a családja, amikor nemet váltott.

Jaimie azért áll ki, hogy megdöntsön néhány tévhitet, és ledöntsön pár tabut. Azt mondja, az emberek rosszul gondolják, hogy egy transznemű emberen már az átalakulása előtt látszania kell, hogy más, mint aminek született.

Fotó: Facebook

„Amikor előálltam azzal, hogy transznemű vagyok, az életem legszebb, és legrosszabb napja is volt egyben. Hiányzik a családom, hiányzik, hogy a szüleim büszkék legyenek rám.

De van, ami nem hiányzik. Nem hiányoznak a magányos éjszakák, amikor egyedül fekszem a sötétben, és az érzéseimmel harcolok. Nem hiányzik, hogy ki kelljen várnom, amíg végre egyedül vagyok otthon, hogy férfi ruhákba bújhassak, és egy sapka alá rejtsem a hosszú hajam. Nem hiányzik a titkolózás.

Ha megnézel, láthatod: nem vagyok a legerősebb, legmagasabb, vagy a leghelyesebb férfi. De végre önmagam vagyok, és Istenre esküszöm, ez nagyszerű érzés.

Tudom, hogy rengeteg gyűlölet érkezik majd erre a posztra, de nem érdekel. Az egész családom kitagadott, amikor elmondtam magamról az igazat. Gondolod, hogy pár durva komment meg tud bántani? Nem hiszem. Úgyhogy ha nem tetszik, amit látsz, csak görgess tovább.”

Jaimie ezzel a szöveggel posztolta az átalakulása előtt, és utána készült fotóit. Az első, amelyiken még nő, 2015 márciusában készült, a második most, 2017 kora tavaszán. Wilson végigdokumentálta átalakulását az Instagramon, ahol azt írta, soha nem szabad egy könyvet pusztán a borítója alapján megítélni.

Szerinte mindenki útja teljesen más, ezért nem lenne szabad egymáshoz mérni az embereket. Neki például senki sem hitt, amikor bejelentette, hogy transznemű, csak azért, mert az élete első 18 évében nem látszott rajta.

„Az szeretném, ha az emberek megértenék, hogy nem számít az, hogy valaki hogyan néz ki. Ha valakiben van annyi bátorság, hogy ki merje mondani: transznemű vagyok, vagy meleg vagyok, vagy biszexuális vagyok, akkor nekik higgyünk, ne a sztereotípiáknak.”

Jaimie előtte-utána posztja hatalmas vihart kavart a Facebookon. Néhány nap alatt több tízezren osztották meg, és kommentelték. Egy Nellie Sanchez nevű nő a következőt írta Jaimie-nek:

„Ha szeretnél egy nagyit, itt vagyok. Én szeretem az unokáimat, úgyhogy ha egy nap azt mondják majd, hogy transzneműek, egyáltalán nem fog érdekelni. Ugyanúgy fogom szeretni őket, mert az embert látom bennük. Egyébként nagyon jóképű pasi vagy, ahogy lánynak is nagyon szép voltál.”

Fotó: Instagram

A hozzászólást több mint 25 ezren kedvelték, Jaimie pedig felvette a kapcsolatot Sanchezzel. Talán új családra lel majd a nagymamában.

(via Daily Mail)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik