Élet-Stílus

Saját pasijához vitte randira utasát az Uber-sofőr lány

Minden idők egyik leghülyébb lebukása.

Egy Msixelaa felhasználónevű twitterezőnek köszönhetjük az utóbbi idők legfurább szakítós sztoriját. Idézünk az Uber-sofőr lány egyik bejegyzésből, és ezzel egyből le is lőjük a poént:

Felvettem egy lányt, elvittem egy dugós randira, és kiderült, hogy a dugós randi a pasim házában volt.”

Igen, jól érted: az egy dolog, hogy Msixelaa rajtakapta a barátját, de ő maga vitte házhoz neki a partnert. De kezdjük az elején.

Msixelaa (a következő tweetekben) kifejti, hogy a barátja azt mondta neki, hogy az anyukája kórházba került, ezért elutazik hozzá New Yorkba. Az „elutazás” előtti éjszaka a lány ott aludt a srácnál, aki be is csomagolt, kikészítette a böröndjeit.

Másnap reggel ki-ki beszállt a saját kocsijába, és elindultak útjukra: a lány dolgozni, a fiú meg a reptérre. Legalábbis ezt mondta.

Msixelaa következő posztjából kiderül, hogy aznap dolgozott, és este 9 után felvett egy lányt, aki elmesélte neki, hogy látogatóba érkezett a városba; és a pasija is és ő is nagyon izgatott, mert nagyon rég találkoztak. Msixelaa pedig átérezte a helyzetet, mivel az ő barátja is épp elutazott.

És akkor a kuncsaft bediktálta a címet.

A következő néhány tweetben M. elmeséli, hogy utasa szerelmes dalt hallgatott a kocsiban (az ő kábelét használva), vizet ivott (amit ő adott neki). Egyre közeledtek a tömbhöz, ahol Msixelaa barátja lakik.

Odaértek, és a srác kocsija ott parkolt.

Az autó láttán a sofőr gyomra görcsbe rándult; egy bejegyzésben megmutatta, milyen fejet vágott ekkor:

Ami ezután történt:

  • a srác megjelent,
  • Msixelaa nekiesett,
  • a srác elrohant,
  • a randi kedvéért odautazott lány ott maradt egyedül,
  • Msixelaa elment a helyszínről – a csomagtartóban az utasa két böröndjével.

Utána még néhány tweet következett, amelyből kiderült, hogy a srác megpróbált magyarázkodni (unatkozott, azért akarta megcsalni!), és kérlelte a sofőrlányt, hogy vigye vissza a másik nő csomagját, de addigra már Msixelaa egészen belejött az édes bosszúba: néhány fényképes üzenetet küldött (ex-)pasijának, amelyekben az idegen poggyászból kiszedett holmikról írogat, azokkal pózol.

Egy későbbi tweetben pedig még odaszúr a kalandra érkezett lánynak is:

Remélem, 5 csillagra értékel, amiért adtam neki vizet és használhatta a kábelemet”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik