Élet-Stílus

Rabszolgaként tartotta a nőt, akit házilag próbált megtermékenyíteni

Háromezer dollárt (majdnem 900 ezer forintot) fizetett egy floridai nő egy bandának, hogy csempésszenek be egy mexikói nőt az Egyesült Államokba – írja a Hollywood Gossip. A 47 éves Esthela Clark tettét hétfőn elismerte a bíróságon, ha bűnösnek találják, és elítélik, akár 20 év börtön várhat rá.

Esthela Clark még 2012-ben bízott meg egy ‘sakálok’ néven futó bandát, hogy csempésszenek be az országba egy 22 éves mexikói nőt.

Az áldozatnak négyezer dollárt (több mint egymillió forintot) ígért a nő arra az esetre, ha kihordja barátjával gyereküket.

Clark azonban kvázi rabszolgaként bánt a nővel, bezárva tartotta egy szobában, és azt mondta neki, olyan veszélyes a környék, hogy ha elhagyja a házat, szinte biztos, hogy megölik. A periratból azonban ennél sokkal súlyosabb dolgok is kiderültek.

  • Az áldozatnak egy matracon kellett aludnia az étkezőben.
  • Egy héttel azután, hogy az Egyesült Államokba érkezett, Clark megpróbálta saját maga megtermékenyíteni a nőt egy fecskendővel, melyben a barátja spermája volt, és amit egy használt óvszerből szerzett.
  • Ezzel a fecskendős módszerrel napi 3-4 alkalommal próbálkozott nála.

Kilenc hónapnyi sikertelen próbálkozás után az áldozat elmondása szerint Clark elkezdte bántalmazni, és arra kényszeríteni, hogy házimunkát végezzen. Neki kellett Clark kutyáját sétáltatnia, és neki kellett rendet tartani a házban is. Később a nő már az ételadagját is elkezdte csökkenteni, mert úgy vélte, áldozata túlságosan elhízott, és ezért nem tud teherbe esni.

Ezután már csak babot kapott, és 30 kg-ot fogyott.

Clark itt nem állt meg, elkezdte fenyegetni az áldozat családját, hogy adják meg neki a pénzt, amit az embercsempészeknek fizetett – kamatostul, majd arra kényszerítette foglyát, hogy közösüljön két idegen férfival, és közölte vele, ha megpróbál megszökni, a családja bánja meg.

Később arra kényszerítette áldozatát, hogy helyi éttermekben dolgozzon, de a keresetét elvette tőle, és megtartotta magának. Végül a nő egyik ismerőse értesítette a hatóságokat, akik 2015-ben emeltek vádat Clark ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik