Élet-Stílus

Ipari szilikonnal töltötte fel páciense fenekét a gyilkos kozmetikus

Kedden Dallasban elítélte a bíróság azt a kozmetikust, aki egy illegális beavatkozás során szándékosan, előre megfontolt szándékkal ipari szilikonnal töltötte fel a páciense fenekét.

A kozmetikai eljárás szövődményeibe a páciens végül belehalt. Denise “Wee Wee” Ross ügyét közel két napon keresztül vizsgálták, végül az emberölés mellett elítélték gyógyszerek engedély nélküli, tiltott forgalmazása miatt is.

Ipari szilikonnal töltötte fel páciense fenekét a gyilkos kozmetikus 1
Kép: CBS News

Az áldozat Wykesha Reid azért ment a nő által működtetett kozmetikába, hogy megkapja az úgynevezett

“Wee Wee Booty”

feneket, amely a híradások szerint a hely specialitása volt. Reid az eljárás után furán érezte magát, majd egy idő után nehezen vett levegőt. A boncolást végző Dr. Stephen Lenfest szerint a nőnek először valószínűleg a légzése állt le a szervezetébe kerülő, nem kozmetikai célokra szánt szilikontól.

A nőt tisztázatlan körülmények között a szalonban korán reggel holtan találták. Az igazságügyi orvosszakértő szerint amikor rátaláltak Reid holttestére, már 8 órája halott volt. A nő akár egész életére is börtönbe kerülhet, mivel kiderült, hogy több mint 3 éve mérgezi a vendégeit a ipari szilikonnal.

Denise Ross egyik alkalmazottját is elítélték, ám az ő büntetését mérsékelték, mivel a vallomásában fontos információkat mondott el a kókler kozmetikáról.

CBS News

Ajánlott videó

Olvasói sztorik