Élet-Stílus

Hozzáment az életét megmentő mentőshöz a nő, akit barátja 32-szer szúrt meg

A brutális támadás után megtalálta az igazi szerelmet a floridai nő.

Melissa Dohme élete legszörnyűbb napján találkozott a férfival, akivel öt évvel később élete legjobb napját élhette át. Amikor 2012-ben találkoztak, a floridai nő az életéért küzdött, miután akkor barátja brutálisan megverte, és 32-szer megszúrta egy késsel. Cameron Hill pedig egyike volt azoknak a mentősöknek, akik megmentették az életét. Most pedig összeházasodtak – jelentette a helyi sajtó.


Hill később azt állította, biztos volt abban, hogy Dohme túl fogja élni a kis híján az életét követelő támadást, és abban is, hogy később újra találkozni fognak. Ez alig egy évvel később történt meg, egy, a nő tiszteletére tartott vacsorán. A pár a People magazinnak elmondta: egyikük sem számított arra, hogy egymásba fognak szeretni – az „csak úgy megtörtént”.

A pár hamar elválaszthatatlan lett egymástól, és Hill két éve meg is kérte Dohme kezét. Méghozzá igencsak stílusosan. Egy floridai baseballmérkőzésen tette fel neki a nagy kérdést, ahol Dohme dobhatta a kezdődobást. Hill a lánykérő szöveget a labdára írta rá, amit a nőnek el kellett dobnia.

A pár végül március 4-én tartotta meg az álomesküvőt, ami a nő elmondása szerint olyan volt, mint egy tündérmese.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik