Élet-Stílus

Titkon mindannyian erről álmodtunk, most megérkezett: csokoládés pizza

A Dr Oetker gyakorlatilag nyíltan felvállalta, hogy készít egy terméket azoknak, akik mindenféle tudatmódosítótól beállva ízorgazmust szeretnének átélni. Persze nem is muszáj ezt az érzést feltétlen a tudatmódosító szerekhez kötni, hiszen egy hosszú nap után szinte nincs olyan ember, aki nemet mondana egy

Forró, krémes, csokis desszertre

A német cég pedig úgy gondolta, hogy ez a desszert miért ne lehetne akár egy pizza, aminek a 29%-a színtiszta csokoládéból készül.

Titkon mindannyian erről álmodtunk, most megérkezett: csokoládés pizza 1
Dr Oetker csokis pizza

A csomagolás alapján persze nem sok minden derül ki arról, hogy egy valós pizzáról van-e szó, vagy pedig valamiféle jégkrémszendvicsről, amit hidegen kell fogyasztani. Egy német kajablogger videójából világossá válik, hogy szerencsére nem marketingfogás a csoki pizza név.

A Junk Food Guru kipróbálta az egyelőre csak Németországban kapható desszertet, amit a legnagyobb megdöbbenésünkre hasonlóan kell megsütni, mint egy hagyományos pizzát. A csokis desszertet 200 fokon, 10 percig kell sütni, egyedül arra érdemes vigyázni, hogy ne a légkeveréses funkciót válasszuk.

A kajavlogger a pizza ízéről csak idegesítő szóösszetételekkel tudott beszámolni, ráadásul többször is használta az “ízorgia van a számban” kifejezést, szóval a vállalat tényleg nagyon eltalálhatott valamit. A csokis tésztát egyébként folyós csokiöntet, keserű, tej és fehér csoki is borítja.

A videó közepén a pizzásdoboz hátulja is látható egy pillanatra, amin sajnos nem található magyar leírás, így kérdéses, hogy mikor érkezik, ha egyáltalán megérkezik Magyarországra a Dr Oetker csokis pizzája.

Ha Németországban laksz és hozzá tudsz jutni akárcsak egy szelethez is, akkor ne habozz, fotózd le, kóstold meg és írd meg az éleményeidet nekünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik