Élet-Stílus

Bejegyzésenként milliókat keres az Instagram ausztrál királynője

Koktélozik a tengerparton és szelfiket készít – ez a munkája.

Sjana Elise Earp 22 éves. Ausztráliában, Új-Dél-Walesben él, Newcastle városában, de nem sokat tartózkodik otthon.

Ugyanis az a munkája (a jógaoktatás és a modellkedés mellett), hogy a világ legszebb, legegzotikusabb tájain járkál, szelfiket készít, a fotókon színes löttyöket iszik fürdőruhában. És elég szépen keres.

Hogy pontosan mennyit, nem tudni, de a Sydney Morning Herald szerint az Instagram legnagyobb influencerei – azaz a sok rajongóval rendelkező sztárok, akik a legnagyobb hatással vannak a követőkre –

posztonként akár 15 ezer dollárt (4 millió forint) is zsebre rakhatnak.

Sjanának az Instagramon 1.2 millió követője van. Sikereit szerint a jó időzítésnek, a szerencsének és a kitartásának köszönheti.

Eleinte arra használta Instagramot, hogy kiírja magából a benne felgyűlt érzéseket, és úgy érzi, hogy a követőinek tetszett, hogy mindig őszintén nyilvánul meg a legbensőbb érzelmeiről. Ő maga lepődött meg a legjobban, amikor megkereste egy ügynökség, hogy fizetne a posztjaiért.

Mi?! Hogy ezért pénzt kaphatok?!”

– körülbelül így reagált a felkérésre a Daily Mail szerint.

A bejegyzésekben egy-egy terméket, márkát jelenít meg, elmondása szerint csakis olyanokat, amiket előtte maga is kipróbált.

Sjana azt mondja, hogy ahogy növekszik a rajongótábora, úgy nőnek a lehetőségek – és a posztokért bezsebelhető összeg is. Nincsenek különösebb tervei a jövőre nézve, nagyon szerencsésnek érzi magát a jelenlegi helyzete miatt.

Kiemelt fotó: facebook.com/sjanaelise

Ajánlott videó

Olvasói sztorik