Élet-Stílus

Egy éve fogadták örökbe, azóta minden nap öleléssel köszönti gazdiját a menhelyi kutyus

Ennél cukibb ma már nem lesz semmi.

A menhelyről kimentett kutyusoknál nincsen hálásabb lény a földön. Ennek a kijelentésnek az igazát bizonyítja a Kylo Ren nevű eb, akit egy éve fogadott örökbe egy amerikai házaspár. Kylo ugyanis azóta minden egyes nap öleléssel üdvözli a házaspár hozzá legközelebb álló tagját, a feleséget.

Egy éve fogadták örökbe, azóta minden nap öleléssel köszönti gazdiját a menhelyi kutyus 1

„Amint leülök, hogy levegyem a cipőmet, azonnal az ölembe mászik egy ölelésre” – mondta el a Tennessee államban élő Meghan Sweers a The Dodónak. A nő hozzátette: ha nem ül le az „ölelésidőre”, akkor Kylo „a világ legszomorúbb arckifejezésével” megy utána addig, míg meg nem sajnálja, és ad neki egy ölelést.

Egy éve fogadták örökbe, azóta minden nap öleléssel köszönti gazdiját a menhelyi kutyus 2

Kylo a The Dodo cikke szerint 10 hónapos volt, amikor bekerült egy memphisi menhelyre. Onnan ideiglenes befogadókhoz került, ahol hosszú időt töltött, miután senki sem jelentkezett érte. Sweers elmondta: a Facebookon találkoztak fényképével, és azonnal jelentkeztek is érte.

Egy éve fogadták örökbe, azóta minden nap öleléssel köszönti gazdiját a menhelyi kutyus 3

És már az első közösen töltött nap egyértelmű volt, hogy nagyon egymásra találtak. Miután Kylót otthagyták náluk, Kylo „bemászott az ölembe, a fejét hozzám nyomta és horkolni kezdett” – mondta Sweers. „Abban a pillanatban tudtuk a férjemmel, hogy velünk fog maradni” – tette hozzá.


A nő elmondta, először több rokona is tartott Kylótól, a hasonló fajtájú kutyákkal szembeni előítéletek miatt, de csak egy ki időt kellett eltölteniük az ebbel, hogy megváltozzon a véleményük. „Kissé erőszakosan csábítja el az embereket: úgy, hogy bemászik az ölükbe, és elalszik” – mondta Sweers.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik