Élet-Stílus

Válaszolt a királynő a kisfiú levelére, aki palotaőr szeretne lenni

Levelet írt II. Erzsébet brit királynőnek egy ötéves, George nevű kisfiú. Imádnivaló ákombákomjával a gyerek azt írta, hogy sokat tanult a királyi családról, és a katonákról. Neki is van olyan egyenruhája, amilyen a királynő őrségének, és egy napon, ha felnő, szeretne majd a csatlakozni a soraikhoz. George még egy fényképet is mellékelt magáról, amin a híres, piros-fekete egyenruhában feszít.

Fotó: Facebook

Őfelsége pedig nem is késlekedett sokat a válasszal. Utasítására, az egyik udvarhölgye írt a kis Georgenak. A levélben az állt, hogy a királynő elnézést kér, amiért nem tud személyesen írni, de minden nap több száz levelet kap, képtelen mindegyikre válaszolni. Mindemellett őfelsége nagyon örült George levelének, és annak is, hogy szeretne majd az őrségéhez csatlakozni. A királyi levélhez nyomtatványokat is mellékeltek, amik  bemutatják, hogyan kell végrehajtani az őrök gyakorlatait, mint a híres őrségváltást.

Fotó: Facebook

Amikor George anyja, Helen megtalálta a postaládában a királyi pecséttel ellátott borítékot, rögtön tudta, miről van szó. Kisfia arca is azonnal felragyogott, amikor megtudta, hogy válasz érkezett a levelére a palotából. Helen azt mondja, őszintén nem számítottak válaszra, így George még nagyobb rajongója lett a királyi családnak, mint eddig volt.

(via Daily Mail)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik