Élet-Stílus

Mutatunk egy videót verekedő tinikről, ami után méginkább azt fogod gondolni, hogy más bolygóról jöttek

Ha nem értesz egy szót sem a most következő hírből, akkor ne érezd rosszul magad, majd mi segítünk eligazodni.

Az Egyesült Államokban hatalmas kultúrája van a középiskolások körében az úgynevezett Spring Break-nek vagyis a tavaszi szünetnek. Ilyenkor a jó idő közeledtével a tinik kiszabadulnak a szabadba és csomó olyasmi dolgot csinálnak, amiről már a náluk 5 évvel idősebbeknek sincs fogalmuk. Szerencsére sikerült lencsevégre kapni egy balhét, ami tökéletesen megmutatja, hogyan viselkednek a Z-generáció tagjai, ha elengedik gyeplőt.

Rátwerkeltél csávómra?

Szinte tömegverekedés alakult ki azon a tavaszi bulin, amit a texasi South Padre Island-en rendeztek. A konfliktust az okozta, hogy a 17 éves Bayleigh Anderson barátját megpróbálta elcsábítani egy másik lány, Keelsey. Andersonnak ez nem tetszett, ezért összeverekedett a lánnyal, akit egy határozott ütéssel a földre is küldött.

A felvételen érdemes megfigyelni a többi lányt is, akik a telefonjukkal végig videózzák az eseményeket. Az egyikőjük egy váratlan pillanatban odaugrik a földre került Keelseyhez, aki fölött elkezd táncolni. A videó szinte rögtön beszippant, mivel ha egy pillanatig nem figyelünk, akkor egyszer csak azt vehetjük észre, hogy fogalmunk sincs, hogy ki kivel van, vagy hogy ki mit csinál.

Daily Mail

Ajánlott videó

Olvasói sztorik