Élet-Stílus

Lovak gyógyították ki alkoholizmusából Ben Afflecket

Az Oscar-díjas rendezőnek kemény menet volt megküzdenie függőségével, amiről a héten vallott őszintén a nyilvánosság előtt. Szerdán Facebook-posztban mondta el, hogy nemrég tért haza az elvonóról, ahová azért vonult be, hogy megszabaduljon elhatalmasodó alkoholfüggőségén, ami ellen hosszú ideje, és továbbra is harcolni fog.

Most úgy tűnik, az is kiderült milyen módszer segített a színésznek lejönni az alkoholról. A Mirror úgy tudja, hogy Affleck olyan amerikai rehabilitációs központba jelentkezett be, ahol a pácienseket lovas terápiával (is) ösztönzik a leszokásra.

Egy ismeretlen forrás elárulta, hogy a lovakkal végzett munka nagyon sokat segített a színésznek a nehéz úton, ráadásul a látottak a feleséget, Jennifer Garnert is lenyűgözték.

A klinikát csodálatos hegyi táj veszi körül, ahol a lovas terápia mellett lehetőség nyílik horgászatra, túrázásra és raftingra is. Az elvonó program központi eleme, hogy felébressze a remény érzését a páciensekben. 

A háromgyerekes Bennek ez volt a második elvonója, 2001-ben már kezelték egy kaliforniai klinikán a függőségével. Reméljük, ezúttal végleg sikerül megküzdenie démonjaival.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik