Élet-Stílus

Sírva fakadt a hajléktalan, mikor meglátta, hogyan néz ki levágott frizurával – videó

Az ember hihetetlen átalakuláson képes átmenni.

Hihetetlen fordulatokat tud venni az életünk akár szempillantások alatt. Sokan például biztos anyagi helyzetből kerülnek hirtelen, szinte a semmiből az utcára, míg mások a reménytelenség után újra nyeregben érezhetik magukat. Bár az utóbbira sajnos kevesebb példa van, mint az előbbire.

Van, hogy egy ember sorsát egyetlen aprósággal, egy kis változtatással, vagy figyelmességgel meg lehet változtatni. Lehet ez egy jó szó, egy mosoly, vagy akár egy hajvágás.

Sokan hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a hajléktalanok milyen alapvető gondokkal küzdenek. És most nem csak az étel, vagy a tisztálkodási lehetőségek hiányára gondolunk, hanem egy rendes borotválkozásra, vagy hajvágásra, esetleg sminkelésre. Olyan dolgok ezek, amiket mi természetesnek veszünk, de nekik hatalmas luxust jelentenek.

Egy spanyol  fodrászüzlet a fejébe vette, hogy valakinek megváltoztatja az életét, az eredmény pedig elképesztő lett. Jose Antonio hajléktalanként érkezett az üzletbe, majd kis túlzással divatikonként távozott. Íme, a teljes átalakulás, mintha nem is ugyanarról az emberről lenne szó.

A reakciójára nincsenek szavak.

Via

Ajánlott videó

Olvasói sztorik