Élet-Stílus

Meghalt az írónő, aki új párt keresett maga helyett a férjének

Március 13-án, ötvenegy évesen meghalt Amy Krouse Rosenthal chicagói írónő, aki tudva, hogy nem fogja legyőzni petefészekrákját, megpróbált új párt találni maga helyett a férje mellé.

Ahogy korábban írtuk, Rosenthal „Talán hozzámennél a férjemhez” címmel jelentetett meg cikket március 3-án a New York Times-ban. Azt írta, ő maga hozott létre profilt a férje számára az ismertebb párkereső portálokon, és mindenhová leírta, hogy mi-mindent szeretet a férfiban.

„Jason az fajta ember, akibe könnyű beleszeretni. Amikor az első gyermekünket vártuk, egy hatalmas virágcsokorral jelent meg az első ultrahangon. Mivel koránkelő típus, minden vasárnap reggel kirak nekem egy mosolygós arcot a kávés kancsó körüli dolgokból: csészékből, kanalakból, vagy egy banánból” – írta.

Amy és Jason harminc éve éltek boldog házasságban, három közös gyereket neveltek fel: a 24 éves Justint, a 22 éves Milest, és a 19 éves Parist. Az írónőt 2015-ben diagnosztizálták petefészekrákkal.

„Szeretnék még időt Jasonnal és gyerekeimmel. Szeretnék még időt arra, hogy martinit szürcsölgessek csütörtök esténként a Green Mill Jazz Clubban, de tudom, hogy ez már nem lehetséges. Talán pár napom maradt ezen a világon. Miért csinálom ezt? Mert ezt csomagolom be, mint a legeredetibb Valentin napi ajándékot, amit ki tudok találni. Remélem, hogy a megfelelő ember olvassa ezeket a sorokat, rátalál Jasonra, és elkezdődik egy új Love Story. Szándékosan hagyom üresen a lenti helyet, a tiétek, hogy tiszta lappal kezdhessetek” – írta Amy a cikkében, amit egy üres oldallal zárt.

(via NY Post)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik