Élet-Stílus

Segítséget kért a cápa a búvároktól, mert egy 30 centis kés állt ki a fejéból – videó

Nem mindennapi látványban részesültek azok a turisták, akik a Kajmán-szigeteken vettek részt egy előre betervezett búvárkodós programon. A kirándulókkal egy profi merült a víz alá, aki megmutatta nekik a környék gazdag tengeri élővilágát. Ami a merülés után a víz alatt történt, arra viszont a legprofibb búvár sem volt felkészülve.

A csoportot hirtelen a semmiből, egy cápa közelítette meg, akinek már a mozgásán is látszott, hogy valami nincs rendben. A vezető búvár, hogy kezelje a helyzetet, közel ment a cápához, aki ahelyett, hogy támadott volna, inkább elkezdett a férfi körül úszkálni.

Ben Johnson csak ekkor vette észre, hogy a cápa fejében egy hatalmas, közel 30 centis kés van. A bizarr látvány után rögtön világossá vált, hogy a hatalmas ragadozó azt szeretné, hogy az emberek segítsenek neki. Johnson nem kis kockázatot vállalva ekkor megragadta a kés markolatát és kihúzta a cápa fejéből.

Az eset rendkívül sok kérdést vet fel, például azt, hogy miért számított a cápa segítségre az emberektől, illetve, hogy a kés egyáltalán hogyan került a fejébe. Akárhogy igy, íme, a felvétel, ilyet még egészen biztosan nem láttál.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik