Élet-Stílus

Abbahagyta pornós karrierjét, hogy hozzámenjen egy idős milliárdoshoz, de a válás után újra vetkőzni kezdett

A fiatal pornószínésznő, Nong Nat évekkel ezelőtt úgy döntött, hogy kiszáll az iparból és isten felé fordult. A 31 éves Nat a buddhizmust választotta vallásul, így ismerkedett meg a 72 éves amerikai milliárdossal, Harold Neslanddel. A lány azért, hogy hozzámehessen a Neslandhez, végleg elvágott minden kapcsolatot, amely a múltjával volt kapcsolatos. A pár 2012-ben fogadott egymásnak örök hűséget.

Nat elárulta, hogy fiatal korában kezdett el pornózni, de csak azért, mert naív volt és szüksége volt a pénzre.

A frigy után Nong állítólag sokat panaszkodott az ismerőseinek, hogy nem mer szexelni a férjével, mert attól tart, hogy a nála jóval idősebb férfi aktus közben infarktust fog kapni a hálószobában. A problémák egy idő után egyre csak gyűltek, a viszonyuk is elmérgesedett, így a pár útjai egy ideje már külön váltak.

Abbahagyta pornós karrierjét, hogy hozzámenjen egy idős milliárdoshoz, de a válás után újra vetkőzni kezdett 1
Nong Nat

Nat elárulta, hogy mivel vége lett a kapcsolatának, újra az erotikus iparban képzeli el a jövőjét, ám most nem a pornó felé fordulna, hanem inkább az erotikus filmek és az aktfotózás érdekelné. A helyzet azért is érdekes, mert a nő, aki ezután szintén a testével keresné a kenyerét a milliárdos férjének köszönheti a megnagyobbított melleit.

Nong Nat nem nagyon tétlenkedett a válás után, már készített is egy zuhanyzós erotikus videót.

Mirror

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik