Élet-Stílus

Nem fogod elhinni, miért küldték haza az állásinterjúról ezt a lányt

Gyorsan essünk is túl a megdöbbentő tényen: Rosie Reilly-t azért küldték haza az interjúról, mert a munkáltató állítása szerint

a lánynak nem volt elég konzervatív a ruhája.

Bár a borítóképen látható a Rosie outfitje, de azért mutatjuk megint:

Nem fogod elhinni, miért küldték haza az állásinterjúról ezt a lányt 1
Rosie Reilly

A lány beszámolója szerint az állásinterjú előtt szándékosan arra törekedett, hogy a ruhája, a sminkje és a haja tökéletesen illeszkedjen ahhoz a visszafogottsághoz, amit egy ilyen beszélgetésen elvárnak. Rosie elmondta, hogy az interjú eredetileg egy órán keresztül tartott volna, ám ő mindössze 10 percig volt bent.

A fiatal lány a Boots Opticians nevű látszerész üzlet eladói állására szeretett volna jelentkezni, ám az interjúztató szerint a lány ruhája nem volt elég konzervatív. A beszélgetés két részből állt, az elsőben alapvető kérdéseket kérdeztek a lánytól, a másodikban pedig megmutatták volna neki az üzletet.

Az igazi megaláztatás csak a második résznél jött, amikor az egyik kérdező azt mondta Rosie-nak, hogy nem szívesen vinné le őt az üzlethelységbe, mert az öltözéke nem elég konzervatív ahhoz. A csalódott lánynak azt ajánlották, hogy egy másik nap csinálják meg az interjú hátralévő részét, amikor majd más ruhákat vesz fel.

Rosie az eset után sokat írt, de rengeteg támogatást is kapott, állítása szerint nagyon megalázó volt, ahogy bántak vele. Ha neked is van valami durva állásinterjús sztorid, akkor ne fogd vissza magad, írd meg nekünk a Facebookon kommentben!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik