Élet-Stílus

A pillanat, amikor az anya megtudja, hogy beteg fia új szívet kaphat – videó

Telefonon közlik, hogy megkezdődhet a transzplantáció.

Az észak-karolinai Charlotte-ban működő Levine gyermekkórház februárban, a szív hete alkalmából töltötte fel az alább látható videót a Twitterre, hónapokkal azután, hogy a felvételt rögzítették.

A filmen, amelyet a közösségi oldalakon több mint 100 ezerszer néztek meg, azokat a pillanatokat láthatjuk és hallhatjuk, amint a transzplantációs koordinátor, Kati Robinson közli egy szívátültetésre váró kisfiú anyjával, hogy rendelkezésre áll egy beültethető szív.

A szakember pontosan tudja, hogy azok a családok, ahol már csak egy sürgős transzplantáció segíthet a gyermeken mit éreznek, amikor hívja őket, és a telefonjuk kijelzőjén megjelenik, hogy a gyerekkórházból keresik őket.

Amikor felveszik, még nem tudják, milyen hírt fognak kapni.

Amit még tudni kell az esetről: az anyuka, Alisha élete legfélelmetesebb és legboldogabb napjának tartja ezt a bizonyos 2016 őszi napot. Kisfiánál, Kylernél ötéves korában súlyos szívbetegséget diagnosztizáltak. Másfél évig transzplantációs várólistán volt a kisfiú, ezalatt öt alkalommal állt le a szíve.

Aztán jött ez a bizonyos telefon, amelyben Kati Robinson közölte: azonnal mehetnek a kórházba, megvan a beültethető szív.

Kyler ma már a vidám kisgyermekek életét éli, sokat sportol, és elmondása szerint messzebbre tud futni, mint valaha. A család mégsem lehet maradéktalanul boldog: a kisfiú húga, Adalyn ugyanebben a betegségben szenved, és nem kizárt, hogy rá is szívátültetés vár majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik