Élet-Stílus

Metálvillát mutatott szüleinek a kisbaba az ultrahangos felvételen

Még meg sem született, de már igazi rocker.

„Most már teljesen biztos, a mi gyerekeink a leglazábbak, már azelőtt, hogy világra jönnének.” Ezzel a szöveggel osztotta meg Facebook-oldalán az amerikai Utah államban élő Makelle Ahlin a 22 hetes gyermekéről készített ultrahangfelvételt. A lazaság bizonyítéka: a baba keze, amivel metálvillát villant szüleinek.

A fotó hamar terjedni kezdett, és a házaspár az elmúlt napokban egymás után adta az interjúkat az amerikai sajtónak. A Santaquin városában élő pár elmondta: majdnem elsiklottak a kézmozdulat felett. „A férjem vette észre először”, és rögtön szólt a technikusnak, hogy „arról kell egy fénykép” – mondta el Makelle a CBS News-nak.

A 27 éves anyuka, akinek már van egy 4 és egy 2 éves fia az InsideEditionnek elmondta: előző terhességei alatt egyszer sem csinált egyik gyereke sem ehhez hasonlót. Elmondása szerint annyira nevettek a jeleneten, hogy a technikus alig tudott videót készíteni a babáról.

Makelle először Instagram-oldalán tett közzé a felvételt, és elmondása szerint először senki sem akarta elhinni, hogy a kép valódi. „Mindenki azt hitte, csak egy poén” – mondta el a nő.

A szülők az ultrahangvizsgálat alatt megtudták a júniusra várt baba nemét, de nem árulták el, hogy fiú, vagy lány lesz, azt ugyanis pénteken akarják bejelenteni a családnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik