Élet-Stílus

Esküvő nem volt, menyasszonyként fotózták a mellrákban szenvedő lányt

Másodszor támadta meg Chen szervezetét a kór.

Q May Chen 27 éves. Mellrákban szenved.

A tajvani lány egyszer már legyőzte a szörnyű kórt: négy évvel ezelőtt rákmentesnek nyilvánították a szervezetét. Két évvel később megállapították, hogy a betegség visszatért, sőt: a helyzet sokkal súlyosabb, mint korábban.

Chen ezek után tavaly nyáron úgy döntött, hogy nem vár tovább, megvalósítja a gyerekkori vágyát. Kiskorában mindig arról álmodozott, hogy milyen szép lesz majd az esküvői fotókon.

Párja épp nem volt, ezért szertartás sem, Chen egyedül vette fel a menyasszonyi ruhát,

és elkészültek a fotók, amelyeket most a Buzzfeed is megmutatott a világnak, és így teszünk mi is. Chen elmondta, hogy a fotózás sok erőt adott neki: tudatosította benne, hogy valaki egyedül is teljesnek érezheti magát, és ezt a magabiztosságot szerette volna átadni másoknak is – a képekkel motiválni akarta azokat, akik hozzá hasonlóan nehéz helyzetben vannak.

Ahogy a fotózáshoz sem volt szükség esküvőre és párra, úgy a lány a nászutat sem akarja kihagyni: anyukájával Balira szeretne majd utazni. A lány szeretné a hátralevő idejéből a legtöbbet kihozni. Chen elmondta:

Néha úgy tűnhet, hogy az Isten a földre taszított, de könnyen lehet, hogy csak azért lökdös, hogy motiváljon: többet érjek el.”

Facebook
Facebook
Facebook

 

 

Kiemelt fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik