Élet-Stílus

Pár másodperc alatt háromszor úszta meg a halált az elütött anyuka és 6 éves fia

Csodával határos módon élve megúszta egy nő és hatéves kisfia, hogy egy felhajtóról a több méteres mélységbe lökte őket egy SUV, ami azután majdnem rájuk zuhant. A kínai Chongqing városában történt estet egy térfigyelő kamera rögzítette.

A felvételen látni, ahogy a terepjáró tolatva nekiszorítja őket egy korlátnak, ami átszakad, és az anyuka fiával együtt a mélybe zuhan. Majd az anyuka kétségbeesetten kúszik oda fiához, hogy elvigye gyerekét a feléjük zuhanó autó útjából. A jármű végül pont melléjük esett.

A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a 6 éves kisfiú súlyos sérüléseket szenvedett, és jelenleg egy gyerekkórház intenzív osztályán ápolják. Pontos állapotáról nem közöltek részleteket. Édesanyjának a beszámolók szerint a medencecsontja tört el, és ő is kórházba került.

Az SUV-t vezető középkorú nő sértetlenül mászott elő a felborult járműből. A kínai sajtóban megjelent hírek szerint azzal magyarázta az esetet, hogy kezdő vezető, és elvesztette az irányítást a jármű felett, miután egyszerre nyomta be a féket és a kuplungot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik