Élet-Stílus

Ezt a 9000 forintot most nem sajnáljuk Mészáros Lőrinctől

Felcsútig mentem, hogy megtapasztaljam a Valentin-nap lényegét.

Ritkán adódik olyan lehetőség egy ember életében, hogy különleges környezetben, ráadásul Felcsúton, a Szerelemvonaton töltse a Valentin-napot, de most összejött. Az Átlátszó írta meg először, hogy itt a soha vissza nem térő alkalom: gyertyafényes utazásra csábít a Vál-völgyi kisvasút,

mi pedig azonnal asztalt foglaltunk.

Felejthetetlen pillanatok, varázslatos hangulat a Vál-völgyi Kisvasúton és vacsora a Puskás Ferenc Sport Hotelben! Lepd meg szerelmedet egy rózsaszirmokkal meghintett, és meglepetésekkel egybekötött utazással és az azt követő gyertyafényes vacsorával!

Ez volt olvasható a meghívón. Mindezt fejenként 4500 Ft-ért kínálták, ami a háromfogásos  vacsorán kívül még egy-egy pohár pezsgőt, epret, valamint egy doboz Stühmer csokoládét tartalmazott, na meg persze négymegállónyi kisvasutazást:

– indulás Felcsút vasútállomásról
– megálló a Puskás Akadémiánál (10 perc várakozási idő és tájnézés)
– vissza Felcsút vasútállomásra  (újabb 10 perc várakozási idő és tájnézés)
– érkezés az Arborétum megállóhelyre (50 percnyi háromfogásos vacsora élő zenével kísérve a Puskás Ferenc Sport Hotelben)

Ezt a 9000 forintot most nem sajnáljuk Mészáros Lőrinctől 1
Fotó: Zsótér Indi Dániel

Szép este volt

Jócskán megkésve értünk oda, mégis simán szorítottak nekünk helyet a második, telt házas turnusban. A szerelmet tapintani lehetett a levegőben, a középkorú párok végtelen mennyiségű szelfi készítésével érzékeltették az esemény fontosságát. Az oda-vissza vonatozással eltelt idő sem volt haszontalan,

és bár sajnos a köd miatt nem láttuk a Puskás stadiont,

a pohár pezsgők, eprek és kézműves csokik egy röpke órára elfeledtették velünk, hogy épp Mészáros Lőrinc EU-pénzből felhúzott 5,5 kilométeres kisvasútvonalán robogunk, ami még egészen 2017.04.30-ig csak hétvégén közlekedik, és egyébként is elég kevesen látogatják. Mindez persze kit érdekel, ha a szerelmünkkel és közel ötvenedmagunkkal tölthetünk egy estét?

Azt kaptuk a pénzünkért, amit vártunk

Hogy a szív alakú lufikkal teleaggatott vonatszerelvényen pezsgőzni, eprezni, majd csokizni vagy egy sporthotel éttermében középhangerőn muzsikáló fiatalok mellett tömegesen, a meghittség szikrája nélkül enni a krokettet mennyire romantikus vagy éppen gyomorforgató, az ízlés dolga.
Az est viszont nem a romantika miatt mondható kivételesnek, hanem mert ha jól számolunk, a három turnus több mint 600 ezer forintos bevételt hozott egyetlen este alatt, és

ezúttal az emberek pénze úgy jutott el Mészáros Lőrinc közelébe, hogy mindenki magától adta oda.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik