Élet-Stílus

Még sosem volt ennyire egyszerű a csajozás

Milyen kár, hogy mindössze egyetlen pasi kiváltsága.

Aki ismeri a Tindert, bizonyára szembesült már annak egyik legnagyobb problémájával, hogy tudniillik elég jelentős a konkurencia. De előbb kezdjük azzal, aki nem ismeri: a Tinder társkereső alkalmazás, amelyben az okostelefon kijelzőjén sorra jelennek meg a potenciális jelöltek, és egyetlen húzással eldönthetjük, hogy adnánk-e egy esélyt neki a szerelemre – ez esetben jobbra húzzuk a fotóját – vagy nem kívánunk vele randizni (balra húzás).

Na, szóval az a legnagyobb baj az applikációval, hogy túl sok ellenféllel kell megküzdeni a kiszemelt partnerjelölt kegyeiért.

Shed Shimove humorista egyetlen huszárvágással megoldotta ezt a problémát: készített egy appot, amelyben ő az egyetlen pasi.

Az író, termékfejlesztő, kreatív multitálentum (akinek többek között a rabbi alakú szexjátékot is köszönheti a világ) saját alkalmazása Shinder névre hallgat

A 45 éves férfi így szeretne rátalálni élete szerelmére, és van is esélye, már százan jelezték, hogy – egyéb jelölt híján – érdeklődnek iránta.

Mennyiség helyett minőség”

– ez az alkalmazás mottója, és talán nem túlzás, hogy a „Kocka el van vetve” óta ennyire jól még senki nem foglalt össze semmit. A humorista szerint ő az igazi nagyhal a saját pocsolyájában, és mi nagyon szurkolunk neki, hogy horogra akadjon.

Kipróbáltuk. Tényleg csak az ő profilja az egyetlen választási lehetőség.

shinder.me

Azt azért még elmondanánk Shed Shimove-ról, hogy az ő nevéhez fűződik az Amire minden férfi gondol a szexen kívül című könyv, amely 200 tök üres lapból áll, valamint a Szürke ötven árnyalata című kiadvány, amely szintén 200 tök üres, a szürke különböző árnyalataira festett lapból áll.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik