Élet-Stílus

Híd alatt szexelő pár borította ki a fiatal háziasszonyt

Már harmadszor látott háza ablakából nyilvános szexet a tizenkilenc éves, kétgyermekes anya, Lara Shoemark. A legutóbbi alkalommal elege lett, lefotózta a párt és egy indulatos poszt kíséretében feltöltötte a képet a Facebookra.

A csatornákkal szabdalt angliai Bridgwaterben élő nő azt írta, a páros az eső elől húzódott be az ablakától néhány méterre álló híd alá. Unalmukban csókolózni kezdtek, amibe annyira belehevültek, hogy a férfi egyszer csak felhúzta a nő szoknyáját, a saját sliccét meg le, és állva szerelmeskedni kezdtek.

„A mosott ruhát teregettem a radiátorra a nappaliban, amikor észrevettem őket. Valósággal sokkolt a látvány. Azért osztottam meg a képeket, mert a gyerekeim már nagyobbak, és nem akarom, hogy ilyesmit lássanak. Undorító” – nyilatkozta.

A fiatal nő azt mondja, rengetegen támadták a közzétett képek miatt. „Azt mondják, ez teljesen természetes és normális dolog, de nekem elegem van belőle. Én soha nem csináltam ilyet, még csak eszembe sem jutott soha” – háborgott.

Lara azt mondja, először tavaly júliusban látott meg két férfit, akik nem messze, a parton heverésztek, majd elkezdtek egymásnak kézimunkázni. Aztán két hónappal később egy férfi és egy nő épp ott, a híd alatt esett egymásnak, ahol a lefotózott páros.

„Akkor lennék csak igazán mérges, ha gyerekeim elég magasak lennének ahhoz, hogy kilássanak az ablakon” – tette hozzá.

(via Metro)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik