Élet-Stílus

Minden punci gyönyörű!

Egyre több nő végeztet el szépészeti műtétet a vagináján – írtuk nemrég. A legtöbben kisebbre, szimmetrikusabbra szabatják a kisajkakat, hogy megfiatalítsák nemi szervüket. A szakértők azt is tudják, hogy az intimplasztika rohamos terjedésének egyértelmű okozója a pornó.

A nők azt gondolják, hogy a férfiak kizárólag olyan, a kamerák képén tökéletesnek ható puncikra gerjednek, amilyeneket a felnőttvideókban látnak. Egyes felmérések szerint a nők 70 százaléka elégedetlen a nemi szervével, és változtatna legalább egy dolgot rajta, ha tehetné. Mások azt mutatják, hogy a nők felének fogalma sincs arról, hogy néz ki egy „normális” vagina.

Layla Martin fotóművész ezekre a tényekre fűzte fel a „A vaginád sokkal szebb, mint gondolnád” című projektjét. A célja az volt, hogy megmutassa a különbséget aközött, ahogy a nők látják saját intimitásukat, és aközött, ahogy a párjuk látja azt.

Nőket hívott meg a stúdiójába, közeli fotót, mondhatni portrét készített a vaginájukról, majd megmutatta nekik, és kérte, hogy beszéljenek arról, amit látnak. Egyetlen nő sem volt elégedett, és volt, aki egészen lesújtó véleménnyel volt önmagáról.

Aztán a csavar: Martin megmutatta a fotókat a nők párjainak is, akiknek szintén beszélniük kellett a benyomásaikról. A férfiak úgy meséltek, hogy nem tudták, a nők minden szavukat hallják. A fotós videót készített a projektről, aminek lényegét talán azok is kristálytisztán fogják érteni, akik nem beszélnek angolul. Annyit mindenesetre ideírunk:

minden férfinak el kellene mondania a párjának, hogy mennyire szépnek látja a punciját.

(via Fstoppers)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik