Élet-Stílus

A KFC hamarosan piacra dobja a rántotthús-alapú patrióta pizzát

A Kentucky Fried Chicken, vagyis a KFC abból a bizarr helyzetből indult Magyarországon, hogy a főprofilját jelentő rántott csirkét nem kellett bemutatni, megismertetni, megszerettetni a magyarokkal, mivel, hogy is mondjuk,

IMÁDJUK A RÁNTOTT CSIRKÉT.

Ennek megfelelően hatalmas népszerűségnek örvend a KFC, ahol bizarrul összeér a magyar és az amerikai néplélek. Mert őszintén gondoljunk bele, mikor látunk olyat, hogy 60 éves nénik és bácsik egy gyorsétteremben ülnek és olyan elégedetten esznek, mintha otthon ülnének a viaszos vászon terítő mellett.

A KFC hamarosan piacra dobja a rántotthús-alapú patrióta pizzát 1
Viaszos vászon terítő

Aki régóta jár a KFC-be, az tudja, hogy a brand nemcsak a rántott dolgokban nagyon erős, hanem a szendvicsekben is. A Grander burgerük szerintem például a legjobb gyorséttermi hamburger ma Magyarországon, de a kisebb, olcsó menük is többnyire jó minőségűek.

Akárhogy is, az eddigiek alapján simán elképzelhető lett volna, hogy a KFC húz egy nagyot és készít egy saját tésztás, csirkehúsos pizzát, amit valószínűleg vittek is volna mint a cukrot. Ám a vállalat úgy döntött, hogy beszállnak a szemét kaja versenybe és létrehoznak egy mutánspizzát, aminek a tésztája nem más, mint rántott hús!

16473043_1202213849833609_6030415228913664770_n
KFC Facebook

Ahogy a KFC Facebook-oldalán olvasható, a pizza a Chizza nevet kapta, a hústésztára feltétként pedig paradicsomszósz, sonka és mozzarella került. A vállalat jó patriótaként ügyesen oda is írja dobozra, hogy a szósz kizárólag californiai paradicsomból készült.

A KFC hamarosan piacra dobja a rántotthús-alapú patrióta pizzát 3
Patrióta!

Arról egyelőre nincs hír, hogy a Chizza globálisan is elérhető lesz-e, vagy ez is csak az Egyesült Államokban jelenik majd meg, mint a legtöbb gyorséttermi újítás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik