Élet-Stílus

Öt nem klisé ajándék nőknek Valentin-napra

Bár lehet vitatkozni azon, hogy különleges napként tekintsünk-e a Valentin-napra, ha úgy döntünk, ajándékkal lepjük meg a szerelmünket, érdemes valami egyedi dologgal előrukkolni. Sokszor nehéz túljutni a virág-bonbon-vicces kártyák hármason, ezért úgy döntöttünk, mutatunk nektek öt olyan meglepetést, aminek minden nő örül.

Fapados repülőjegy

Szerencsére vége annak az időszaknak, amikor több tízezer forintért lehetett csak repülni: ma már egy Budapest-Szeged vonatjegy árából Európa több országába eljuthatunk. Brüsszelbe például több társaság is repül pár ezer forintért, onnan pedig csak egy buszút Bruges, aminél kevesebb romantikus város létezik csak. Nem kell mélyen a zsebbe nyúlni az olasz városokért sem, ráadásul miután minden nevezetességet megnéztetek Milánóban, csak egy kis kitérőt kell tennetek vonattal a Malpensa reptérre és a festői Comói-tónál találjátok magatokat. Tudtátok, hogy George Clooney-nak is van háza Comóban? Ez az:

Fotó: Europress / Getty
Fotó: Europress / Getty

Love tape – új formában

Néha visszasírjuk azokat az időket, amikor még létezett a kazetta vagy a CD és bármilyen alkalomra oda lehetett adni valakinek egy gyűjtést a kedvenc számainkból. Szerencsére most sem lehetetlen vállalkozás ez a típusú ajándék, csak kreatívnak kell lenni: a listát létrehozhatjátok például Spotify-on, ami lehet publikus vagy privát is, a linkjét pedig bármikor megoszthatjátok a másikkal. Ami a legjobb, hogy utólag is tudtok számokat elvenni vagy hozzáadni, így ha rongyosra hallgattátok valamelyiket, akkor kereshettek helyette újat.

Netflix és lazulás

Bár azért már érezni a tavaszt (legalábbis végre nem mínusz fokok vannak odakint), még mindig jólesik csak úgy otthon lenni és filmezni. A trükközések és a kölcsönzés helyett azonban van egy egyszerűbb megoldás is: Netflix előfizetéssel is meglepheted a szerelmed, így korlátlanul nézhetitek a kedvenc filmjeiteket vagy sorozataitokat – esetleg rábukkanhattok újakra is, amik függőséget okoznak. A legjobb, hogy az első hónap ingyen van, így van néhány hetetek eldönteni, hogy valóban kihasználjátok-e. Ha úgy is alakul, hogy nem, te legalább megpróbáltad!

Fizikai ajándék

Ha szeretsz csomagolni és a kezedben fogni az ajándékot, akkor érdemes felnézned az ASOS weboldalára: ebben az online boltban rengeteg márka és stílus megtalálható, biztonságos a vásárlás, ráadásul ingyenesen szállítanak Magyarországra. Ha most megrendeled, még pont ideér február 14-re… Mutatjuk néhány kedvencünket – direkt kiegészítőket választottunk, mert ott nem lőhetsz mellé a mérettel!

Pénztárca: 18 font (6500 forint) | Mobiltok: 14 font (5100 forint) | Sál: 18 font (6500 forint)

ajandekok2

Különleges italok

Emlékezz vissza: mikor volt utoljára, hogy csak ültetek a kanapén miközben valami finom italt kortyolgattatok, messzire dobtátok a telefonotokat és beszélgettetek? Nem kell rózsával körbeszórni a szobát csak azért, mert Valentin-nap van, de egy finom koktél, egy cider, valamilyen ritka ital vagy egy finom pezsgő csak emelni tud az estén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik