Élet-Stílus

Már castingolják a szereplőket Donald Trump elnöki pornójához

Donald Trump alighanem hosszú évekre elegendő muníciót szolgáltat majd

az amerikai showműsoroknak, komikusoknak, sőt, valószínűleg a művészvilág is nagyot profitál majd az Egyesült Államok bunkó elnökéből. Gondoljunk csak bele, hogy már most hány Trump témájú graffiti létezik, és akkor még a szinte naponta megjelenő újabb és újabb artworkökről még nem is beszéltünk.

Shimoni-illustration.com
Shimoni-illustration.com

Akárhogy is, Trump hatással van a világon szinte minden művészeti ágra, így a pornóra is. A pornó pedig azaz iparág, amely a média után talán a leggyorsabban reagál

a megváltozó tartalomfogyasztási szokásokra.

Nem csoda hát, hogy már a kampány alatt megjelentek a Trumpos pornóadaptációk, amelyek minőségben még messze elmaradtak a várt szinttől. A szakemberek látszólag nem érzik, hogy hogyan nyúljanak a milliárdos tahó elnök elnök karakteréhez. Egyelőre mindenki két út közül választ:

  • Beöltöztetnek, vagy elmaszkíroznak egy jó adottságokkal rendelkező pornóst és megpróbálják szándékosan dramaturg szempontból eltúlozni a színészi játékot. (címlapkép)
  • Találnak egy korban, kinézetben, fizimiskában hasonló férfit, aki megfelelő minőségben tud teljesíteni a kamera előtt.
Már castingolják a szereplőket Donald Trump elnöki pornójához 2
Donald Trump pornó

Az első verziót egyértelműen sokkal könnyebb összehozni, viszont a második jóval nagyobb élményt nyújt a fogyasztónak. Ami, ha belegondolunk nem is csoda, hiszen ha valaki Donald Trumpot akarja látni szexelni, akkor furán fog hatni a képernyőn egy parókás, hetvenesnek hazudott harmincas, aki úgy ugrik egyik pózból a másikba, mint ahogy Trump valószínűleg soha nem tudott.

Trump kerestetik

Az Xhamster nevű pornóoldal, akiknek egyébként nem kisebb pornóvalóságshow-t köszönhetünk, mint a Sex Factort, úgy döntött, hogy megkeresik a legjobb Donald Trump pornóst és elkészítik vele a legjobb elnöki pornót, amit valaha látott a világ. A felhívásban nincs megkötve, hogy hasonlítani kell Trumpra, vagy jól kell utánozni, a kitétel csak annyit, hogy valamilyen módon hozni kell a figurát.

Az oldal nem is olyan régen megmutatott két jelentkezőt, az érzelmeink egyelőre vegyesek. Íme, a két jelölt:

Ti mit gondoltok, lesz ennél jobb is?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik