Élet-Stílus

Íme, két fotó, ami azt bizonyítja, hogy semmit nem szabad elhinni, amit az Instagramon látsz

Bár az internet már egy jó ideje vesz körbe minket és ez idő alatt már sokszor megtanulhattuk, hogy amit a világhálón látunk az

nem a valóság.

Nagyon hasonlít, szinte minden a megtévesztésig ugyanolyan, mint a mi világunkban. És bár a különbségek aprócskák, de mégis lényegesek. A legnagyobb illúzió az interneten egyértelműen az Instagram, ahol gyakorlatilag már nem is valódi embereket látunk,

csak pózokat, begyakorolt mosolyokat és előre megtervezett “spontán” fotókat.

Szerencsére ma már egyre nagyobb divat lerántani a leplet a tökéletes alakú pózerekről, akik miatt teljesen normális fiatal lányok érzik rondának magukat.

Milly Smith is valami hasonló céllal töltötte fel a következő képét, amelynek címet is adott:

Ugyanaz a lány, ugyanaz a nap, ugyanabban az időben.

Same girl, same day, same time. 💛 Not a before and after. Not a weight loss transformation. Not a diet company promotion. 💛 I am comfortable with my body in both. Neither is more or less worthy. Neither makes me more or less of a human being. Neither invites degrading comments and neither invites sleezy words. 💛 We are so blinded to what a real unposed body looks like and blinded to what beauty is that people would find me less attractive within a 5 second pose switch! How insanely ridiculous is that!? 💛 I love taking these, it helps my mind so much with body dysmorphia and helps me rationalise my negative thoughts. 💛 Don’t compare, just live for you. There is no one on this planet who’s like you and that’s pretty damn amazing don’t ya think. The world doesn’t need another copy, it needs you. 💛 We are worthy, valid and powerful beyond measure 💙🌟 (If you don’t pull your tights up as high as possible are you really human?)

A photo posted by Milly Smith 💛🌻☀️👑 (@selfloveclubb) on Jan 29, 2017 at 10:45am PST

A lány fotóját hat nap alatt már több mint 75 ezren kedvelték. Úgy néz ki tehát, hogy az emberek sokkal inkább vevők a valóságra, mint a mű dolgokra.

Indy100

Ajánlott videó

Olvasói sztorik