Élet-Stílus

Horrorsérülést szenvedett a lány, mert kupleráj volt a szobájában

Bizony nem véletlen, hogy a szülők állandóan rászólnak a gyerekekre, hogy rakjanak rendet a szobájukban. Egy amerikai tinilány, bizonyos Julia Pechar a saját bőrén – mit bőrén, húsán tapasztalta meg, hogy az ősök utasítását érdemes figyelembe venni – számolt be a Mirror.

villanydugo2
Fotó: Twitter

A 18 éves nebraskai gimnazista ugyanis, mint sok társa, egy igencsak rendetlen szobában élte eddig a fiatalok megszokott életét. A ruhái, a szépítkezési kellékei és számos egyéb tárgya a földön hevert azon az emlékezetes napon is, amelyen csúnya baleset történt vele.

Éppen a tévét nézte, amikor hallotta, hogy elkészült a pattogatott kukoricája, ezért kipattant az ágyából, egyenesen a kupleráj kellős közepébe, ahol belelépett a telefontöltőjének dugójába.

Az Egyesült Államok szabványa szerint ez egy igencsak hegyes és éles kis szerkezet. Ennek megfelelően bele is fúródott Julia talpába, méghozzá tövig.

Mielőtt az édesanyja kihúzta volna a lábfejéből, és elkezdett volna ömleni a sebből a vér, a lány készített egy fotót a nem rendeltetésszerű használatról. Íme:

villanydugo
Fotó: Twitter

S bár tudja, hogy a balesetet a rendetlenségnek köszönheti, a hírek szerint nem tartott nagytakarítást a szobájában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik