Élet-Stílus

Arra kelt reggel egy kisgyerek, hogy egy csörgőkígyó mászik elő a vécécsészéből

De ez még csak a kezdet volt: a texasi család háza alatt még több mint húsz mérges kígyót találtak.

A texasi Nathan Hawkins húsz éve dolgozik kígyóeltávolítóként, de még ő is meglepődött, amikor egy család azzal hívta fel, hogy egy kígyó bukkant fel a vécécsészében.  A CBS News beszámolója szerint a kígyó a család kisfiára hozta rá a frászt kedd reggel, amikor ébredés után kiment vécézni.

A gyerek anyukája nem kockáztatott. Szólt fiának, hogy hozzon egy lapátot, és ott helyben agyoncsapta a csörgőkígyót. Hawkins a CBS-nek elmondta: meglepődött, amikor holtan találta a kígyót, de kiemelte a vécéből, majd engedélyt kért a családtól arra, hogy körülnézzen az épületben.

A texasi Abilene városában élő család végül nagyon jó döntést hozott, amikor megengedték a szakembernek, hogy átvizsgálja otthonukat. Hawkins először egy pincehelyiséget nézett át, ahol 13 darab csörgőkígyót talált egymásra csavarodva az egyik sarokban.

De ez még csak a kezdet volt. A kígyóeltávolító a benézett a ház alá is, ahol egy fémlemez mögött tíz másik kígyóra, köztük 5 fiatal példányra bukkant. Így kiderült, a család úgy élt otthonában, hogy tudtukon kívül 24 csörgőkígyóval osztoztak a házon.

Hawkins a CBS-nek elmondta: büszke arra, hogy cége mindig élve fogja el a kígyókat, amiket aztán vagy az emberektől távol eső helyeken engedik szabadon, vagy helyi főiskoláknak adományozza, kutatási célokra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik