Élet-Stílus

Arra kelt reggel egy kisgyerek, hogy egy csörgőkígyó mászik elő a vécécsészéből

24.hu
24.hu

2017. 02. 03. 08:24

De ez még csak a kezdet volt: a texasi család háza alatt még több mint húsz mérges kígyót találtak.

A texasi Nathan Hawkins húsz éve dolgozik kígyóeltávolítóként, de még ő is meglepődött, amikor egy család azzal hívta fel, hogy egy kígyó bukkant fel a vécécsészében.  A CBS News beszámolója szerint a kígyó a család kisfiára hozta rá a frászt kedd reggel, amikor ébredés után kiment vécézni.

A gyerek anyukája nem kockáztatott. Szólt fiának, hogy hozzon egy lapátot, és ott helyben agyoncsapta a csörgőkígyót. Hawkins a CBS-nek elmondta: meglepődött, amikor holtan találta a kígyót, de kiemelte a vécéből, majd engedélyt kért a családtól arra, hogy körülnézzen az épületben.

A texasi Abilene városában élő család végül nagyon jó döntést hozott, amikor megengedték a szakembernek, hogy átvizsgálja otthonukat. Hawkins először egy pincehelyiséget nézett át, ahol 13 darab csörgőkígyót talált egymásra csavarodva az egyik sarokban.

De ez még csak a kezdet volt. A kígyóeltávolító a benézett a ház alá is, ahol egy fémlemez mögött tíz másik kígyóra, köztük 5 fiatal példányra bukkant. Így kiderült, a család úgy élt otthonában, hogy tudtukon kívül 24 csörgőkígyóval osztoztak a házon.

Hawkins a CBS-nek elmondta: büszke arra, hogy cége mindig élve fogja el a kígyókat, amiket aztán vagy az emberektől távol eső helyeken engedik szabadon, vagy helyi főiskoláknak adományozza, kutatási célokra.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

US President Donald Trump (C), Secretary of Defense James Mattis (L) and US Navy Captain Richard McCormack (R) attend an operations briefing at the pre-commissioned USS Gerald R. Ford aircraft carrier in Newport News, Virginia, March 2, 2017. / AFP PHOTO / SAUL LOEB
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.